Cele mai bune uleiuri de fructe pentru îngrijirea pielii

1 72468 original jpg jpeg

S-a tot vorbit despre beneficiile consumului de fructe asupra organismului, acum este momentul să descoperi cum te pot ajuta ele să îţi îngrijeşti pielea. În acest articol vei găsi cele mai bune idei de uleiuri de fructe, perfecte pentru tine.

Majoritatea uleiurilor de fructe sunt benefice pentru piele. Ele pot fi aplicate direct pe corp sau în aromaterapie pentru a îmbunătăţi sănătatea pielii tale.

Uleiul de piersică

Bogat în acid linoleic şi acid oleic,uleiul de piersică ajută la menţinerea fermităţii pieliişi la hidratarea ei. De asemenea,acesta este foarte bogat în antioxidanţi,care au efect antiîmbătrânire asupra pielii tale. Poate fi folosit fără probleme şi pentru masaj facial. Acest ulei se utilizează în prepararea produselor cosmetice,a şampoanelor,cremelor,balsamului de buze,demachiantului şi a săpunului.

Uleiul de migdale

Acest ulei este folosit în masajul tradiţional pentru hidratarea pielii. Pătrunde în straturile interioare ale pielii ajutând la întinerirea ei. Dacă îl aplici direct pe scalp şi pe păr ajută la întărirea firelor de păr.

Uleiul de măsline

Poate fi folosit ca un after-shave pentru a calma iritaţiile pielii şi pentru a preveni creşterea firelor de păr sub piele. Se poate folosi şi pe buzele crăpate. Prepară propriul balsam din ceară de albine şi ulei de măsline în cantităţi egale. Produsul îl poţi folosi şi ca mască de păr. Uleiul de măsline mai poate fi folosit cu succes şi pentru îndepărtarea cuticulelor.

Uleiul de avocado

Acest ulei este recunoscut pentru proprietăţile de întinerireşi anti-îmbătrânire,fiind bogat în vitamina E. Ajută la prevenirea liniilor fine ale ridurilor. Se foloseşte pe scară largă pentru prepararea produselor de păr,a cremelor pentru ochi,loţiunilor şi a cremelor de mâini.

Uleiul de caise

Dacă ai copii acesta este uleiul perfect pentru prevenirea iritării pielii şi hidratarea ei. Totodată,uleiul de caise poate fi folosit şi pentru îndepărtarea mătreţii.

Uleiul de seminţe de struguri

Ajută la repararea celulelor pielii şi menţinerea umidităţii. Poate fi utilizat în aromaterapie pentru a hidrata pielea.

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos,folosit şi la prepararea mâncării,este extrem de bun pentru prevenirea deteriorării părului. Acest ulei poate fi consumat şi ca atare,o lingură pe zi ajutând la menţinerea pielii sănătoase şi la scăderea colesterolului.

Indifierent de ce ulei alegi,e bine de ştiut că uleiurile de fructe în general pot fi folosite pentru masaj şi pentru exfoliere şi ajută la prevenirea îmbătrânirii premature,inhibând pigmentarea ei.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg