Cele mai bune uleiuri de fructe pentru îngrijirea pielii

1 72468 original jpg jpeg

S-a tot vorbit despre beneficiile consumului de fructe asupra organismului, acum este momentul să descoperi cum te pot ajuta ele să îţi îngrijeşti pielea. În acest articol vei găsi cele mai bune idei de uleiuri de fructe, perfecte pentru tine.

Majoritatea uleiurilor de fructe sunt benefice pentru piele. Ele pot fi aplicate direct pe corp sau în aromaterapie pentru a îmbunătăţi sănătatea pielii tale.

Uleiul de piersică

Bogat în acid linoleic şi acid oleic,uleiul de piersică ajută la menţinerea fermităţii pieliişi la hidratarea ei. De asemenea,acesta este foarte bogat în antioxidanţi,care au efect antiîmbătrânire asupra pielii tale. Poate fi folosit fără probleme şi pentru masaj facial. Acest ulei se utilizează în prepararea produselor cosmetice,a şampoanelor,cremelor,balsamului de buze,demachiantului şi a săpunului.

Uleiul de migdale

Acest ulei este folosit în masajul tradiţional pentru hidratarea pielii. Pătrunde în straturile interioare ale pielii ajutând la întinerirea ei. Dacă îl aplici direct pe scalp şi pe păr ajută la întărirea firelor de păr.

Uleiul de măsline

Poate fi folosit ca un after-shave pentru a calma iritaţiile pielii şi pentru a preveni creşterea firelor de păr sub piele. Se poate folosi şi pe buzele crăpate. Prepară propriul balsam din ceară de albine şi ulei de măsline în cantităţi egale. Produsul îl poţi folosi şi ca mască de păr. Uleiul de măsline mai poate fi folosit cu succes şi pentru îndepărtarea cuticulelor.

Uleiul de avocado

Acest ulei este recunoscut pentru proprietăţile de întinerireşi anti-îmbătrânire,fiind bogat în vitamina E. Ajută la prevenirea liniilor fine ale ridurilor. Se foloseşte pe scară largă pentru prepararea produselor de păr,a cremelor pentru ochi,loţiunilor şi a cremelor de mâini.

Uleiul de caise

Dacă ai copii acesta este uleiul perfect pentru prevenirea iritării pielii şi hidratarea ei. Totodată,uleiul de caise poate fi folosit şi pentru îndepărtarea mătreţii.

Uleiul de seminţe de struguri

Ajută la repararea celulelor pielii şi menţinerea umidităţii. Poate fi utilizat în aromaterapie pentru a hidrata pielea.

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos,folosit şi la prepararea mâncării,este extrem de bun pentru prevenirea deteriorării părului. Acest ulei poate fi consumat şi ca atare,o lingură pe zi ajutând la menţinerea pielii sănătoase şi la scăderea colesterolului.

Indifierent de ce ulei alegi,e bine de ştiut că uleiurile de fructe în general pot fi folosite pentru masaj şi pentru exfoliere şi ajută la prevenirea îmbătrânirii premature,inhibând pigmentarea ei.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg