Cele mai frumoase coafuri cu împletituri

1 66487 original jpg jpeg

În acest sezon, cel mai nou trend în materie de hair styling sunt împletiturile. Avantajul major al acestor coafuri este faptul că sunt foarte versatile, potrivite şi la birou, şi în timpul liber, dar şi în cadrul unor evenimente speciale. În plus, te pot ajuta să adopţi o atitudine foarte sexy sau îţi poate oferi o alură inocentă, în funcţie de cum îţi doreşti să arăţi în acel moment. Iată cele mai frumoase coafuri cu împletituri:

Împletitura spic.Acestui tip de coafură i se mai spune şi împletitură franţuzească şi este recunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase coafuri cu împletituri.

Cele mai frumoase coafuri cu împletituri din acest an

Iată cum poţi să o realizezi chiar tu:prinde o parte de păr,apoi împarte-l în trei secţiuni egale. Împleteşte-le ca şi cum ţi-ai face o coadă obişnuită. Însă,pe măsură ce înaintezi cu împletitura,la cele trei şuviţe deja împletite începi să adaugi părul rămas în părţile laterale. Continui în acest mod până când reuşeşti să prinzi totul într-o împletitură. Această coafură este foarte chic şi îţi va da o alură tinerească,dar foarte elegantă.

Coafuri împletite într-o parte.Acest tip de împletituri sunt cel mai uşor de realizat. Dacă vrei şi tu să reuşeşti să faci o astfel de coafură,trebuie să respecţi un principiu destul de simplu:se adaugă mereu încă două şuviţe celor trei împletite în mod normal.

Fishtail.Această împletitură este cea mai apreciată. Ea poate fi purtată oricând,atât ziua,cât şi seara sau la un eveniment special. Este simplă,dar îţi oferă o eleganţă aparte. Dacă vei purta acest tip de coafură nu vei avea cum să rămâi neobservată.

Prinde-ţi părul într-o coadă într-o parte. Împarte coada în două părţi. Începe să împleteşti părul într-o coadă fishtail,adăugând şuviţe din părţile laterale spre mijloc continuând în aceeaşi manieră până când ajungi la vârfuri.

Cele mai frumoase coafuri cu împletituri

Coafură împletită dublă.Aceasta este,de asemenea,foarte simplu de realizat şi este una dintre cele mai frumoase coafuri cu împletituri. Iată care sunt paşii ce te vor ajuta să ai şi tu o astfel de coafură:în primul rând,trebuie să împărţim părul în două părţi. Fiecare dintre acestea trebuie împărţită simplu în câte alte trei părţi. Din trei părţi facem o împletitură,din celelalte trei părţi facem o altă împletitură. Apoi,avem nevoie de nişte agrafe simple pentru a uni şuviţele mari între ele.

Coafura împletită coc.Acest tip de coafură o să-ţi ofere,fără nicio îndoială,un plus de feminitate,inocenţă şi senzualitate. Iată ce ai de făcut pentru a realiza împletitura coc,una dintre cele mai frumoase coafuri cu împletituri:se face un coc,însă înainte de a începe realizarea acestei coafuri nu trebuie să uiţi să laşi deoparte o şuviţă de păr destul de grosuţă.Pe aceastao poţi împleti în 3 şi apoi o rulezi în jurul cocului. Astfel,vei obţine un coc impresionant care surprinde prin eleganţă.Recente

robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg