Cele mai periculoase melodii de ascultat la volan

1 72202 original jpg jpeg

Condusul este o pasiune, o necesitate şi face parte din viaţa noastră tot mai mult, deoarece ne uşurează munca. Dar foarte rar ne gândim că starea în care ne aflăm într-o zi afectează totul în jurul nostru, inclusiv condusul. Nu este neapărat intenţionat, dar muzica pe care o ascultăm în timp ce conducem, ne defineşte ca şi şoferi.

Condusul este o pasiune,o necesitate şi face parte din viaţa noastră tot mai mult,deoarece ne uşurează munca. Dar foarte rar ne gândim că starea în care ne aflăm într-o zi afectează totul în jurul nostru,inclusiv condusul. Nu este neapărat intenţionat,dar muzica pe care o ascultăm în timp ce conducem,ne defineşte ca şi şoferi.

În zilele când suntem nervoşi,cel mai probabil stilul de şofat este mult mai agresiv,dacă suntem trişti,cel mai probabil că nu mai acordăm atâta atenţie acestui lucru. Atunci când avem o stare de bine,conducem în siguranţă şi conform legii. Dacă o stare de spirit poate influenţa stilul de a conduce,sigur poate şi muzica să facă acelaşi lucru,căci muzica induce stări de spirit.

Cele mai periculoase melodii de ascultat la volan – muzica ne poate influenţa starea de spirit

Aşa cum unele melodii ne pot linişti şi induce o stare de bine,de linişte,aşa alte melodii pot fi periculoase la volan,din cauza ritmului,versurilor agresive şi instrumentelor prea rigide. Deci,pentru cei care vor să conducă mereu în siguranţă,iată unele dintre cele mai periculoase melodii de ascultat la volan.

Muzica zgomotoasă,agitată poate creşte ritmul cardiac şi ne poate transforma în şoferi agitaţi şi fără răbdare. Tendinţa de a călca acceleraţia sau de a deveni mai puţin atent şi tolerant la trafic poate fi o cauză a ascultării unor melodii periculoase la volan.

Piesa Hey Mama,The Black Eyed Peas,face parte din lista celor mai periculoase melodii de ascultat la volan,deoarece este o melodie de petrecere,o melodie care nu relaxează şi nici nu ne face mai atenţi. Unii pot deveni atenţi la detalii care nu ţin neapărat de trafic şi condus în siguranţă.

Cele mai periculoase melodii de ascultat la volan – melodii zgomotoase,de petrecere şi care induc dorinţa de nepăsare faţă de responsabilitatea şofatului

Melodia Walkie Talkie Man,Stereogram,este o altă piesă periculoasă pentru condus,căci dă senzaţia de dorinţa de a face orice altceva decât a fi atent la şofat. Paradise City,Guns N’Roses,face parte din melodiile zgomotoase şi agitate,în timpul cărora nu te poţi concentra prea bine.

Hit the Road,Jack,Ray Charles,Get Rhythm,Jonny Cash,sunt melodii care ne fac să călcăm acceleraţia şi să ne simţim bine la volan,fără însă să ne gândim şi la consecinţe.

Cele mai periculoase melodii de ascultat la volan – melodii depresive sau prea ritmate şi rapide,care ne fac să ne pierdem concentrarea

Unele melodii sunt cât se poate de agresive,rapide şi grele,deci nu sunt cele mai potrivite pentru zilele când suntem şoferi:Angel of Death,Slayer,Welcome to the Jungle,Guns N’Roses,Highway to Hell,ACDC,

Unele melodii ne adâncesc şi mai tare în stări de supărare,tristeţe şi deprimare,deci nu ar fi o idee prea bună să le ascultăm la volan în zilele noastre proaste:Heartless,Kanye West,Stan,Eminem,Fast Car,Tracy Chapman şi alte melodii de acest tip.

Aşadar,cel mai sănătos pentru noi este să alegem melodii frumoase,vesele,relaxante şi sigure. Şofatul este o treabă serioasă,iar participarea la trafic trebuie să fie cât se poate de responsabilă.

  Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg