Cele mai simple cocuri

1 66502 original jpg jpeg

Specialiştii în hairstyling susţin că cele mai elegante şi sofisticate coafuri sunt, fără nicio urmă de îndoială, cocurile. În plus, aceste coafuri sunt o tendinţă nemuritoare, dar şi o variantă perfecta pentru orice tip de eveniment.

Deşi par extrem de complicate,cele mai multe dintre ele nu sunt deloc greu de realizat. Ba mai mult,sunt cocuri pe care ni le putem face singure,în doar câteva minute. Iată care sunt cele mai simple cocuri: Cocul nodse numără printre cele mai simple cocuri şi este şi noul trend al acestui sezon în materie de hairstyle. Încearcă şi tu acest coc nod cuminte şi nu vei da greş.

Iată care sunt cele mai simple cocuri de realizat acasă:

Cu siguranţă,nu vei rămâne neobservată cu această coafură impresionantă. În plus,cocul nod te va ajuta să adopţi o atitudine inocentă,dar şi sexy.Pe de altă parte,acest tip de coc este ideal pentru această perioadă din an;el  reuşeşte să se păstreze intact chiar şi sub căciulă.

Pentru a avea şi tu unul dintre cele mai simple cocuri,dar de efect,trebuie să piepteni părul pe spate,să-l prinzi cu un elastic cât se poate de jos şi apoi să-l răsuceşti până când va începe singur să se încolăcească. Capătul cozii va trebui să fie prins cu un alt elastic. Asta e tot! Acum ai un look deosebit!

Cocul "lipeşte şi înfăşoară". Şi această coafură se numără printre cele mai simple cocuri. Ai nevoie doar de un băţ chinezesc special pentru coafuri de acest gen şi de un păr proaspăt spălat. Însă,pentru a putea realiza această coafură trebuie să ai un păr lung. Iată ce trebui să faci:piaptănă părul,prefă-te că vrei să faci o coadă,dar în loc să-l prinzi cu un elastic ţine-l cu mâna stângă,iar cu dreapta înfăşoară părul de jur-împrejurul mâinii stângi până când acesta se termină. Scoate mâna stângă din păr. Vei constata că s-a format un fel de elastic din păr. Cu această şuviţă vei prinde restul părului. Pentru fixare,trebuie să foloseşti un băţ chinezesc pentru coafuri.

Cocul într-o parte. Coafurile asimetrice pun în valoare machiajul. Nu poţi da greş la niciun eveniment cu un coc pe-o parte. În plus,este unul dintre cele mai simple cocuri de realizat. Această coafură este una romantică,elegantă,care-ţi  scoate în evidenţă feminitatea. Ţi-l poţi face singură,în doar câteva minute. Piaptănă părul într-o parte,leagă o coadă de cal în spatele urechii,apoi răsuceşte părul în jurul elasticului şi prinde-l cu o agrafă sau mai multe dacă e cazul. Scoate câteva şuviţe din coc dacă vrei un look mai rebel.

Cocul gogoaşă şi cocul banană,printre cele mai simple cocuri

Cocul gogoaşă. Printre cele mai simple cocuri se regăseşte şi cocul gogoaşă. Practic,ai nevoie doar de un elastic şi de un bureţel special pentru cocuri şi îţi poţi realiza singură această coafură deosebită,în maximum trei minute. Prinde părul într-o coadă de cal,dar nu foarte jos. Pune bureţelul special peste această coadă,apoi acoperă-l cu păr. Şuviţe-le înfăşoară-le de jur-împrejurul acestuia şi prinde-le cu câteva agrafe. Iată cât de uşor poţi obţine un look elegant şi sofisticat.

Cocul banană. Şi acest tip de coafurăeste printre cele mai simple cocuri de realizat. Acesta a fost purtat,de-a lungul timpului,de numeroase vedete precum Charlize Theron sau Angelina Jolie. Este o coafură care nu se va demoda niciodată şi care oferă o alură sofisticată. Pentru a forma baza cocului trebuie să fixezi părul la spate,pe o parte. Orientează-l spre ceafă şi fixează-l cu ajutorul câtorva agrafe.

Cocul banană se obţine trecând vârfurile libere peste linia de agrafe formată anterior şi rulându-le spre interior,cu degetele. La final,aplică un pic de spray fixativ.Recente

Kim Kardashian foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg