Celebra gamă de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat şi în România!

1 83854 original jpg jpeg

Într-o atmosferă elegantă, peste 200 de invitaţi de marcă au participat la evenimentul de lansare în România a gamei de produse premium dermato-cosmetice RILASTIL, care oferă soluţii eficiente pentru problemele tenului şi pielii.

Despre calităţile produselor dedicate exclusiv frumuseţii şi sănătăţii tenului şi pielii, disponibile acum şi în farmaciile Catena, au vorbit Federico Monaci şi Alessandra Tavecchio, reprezentanţii Institutului Ganassini, Carmen Popescu, specialist marketing dermato-cosmetice Catena şi Raluca Cristea, farmacist diriginte Catena. 

La eveniment au fost prezenţi specialişti în cosmetică şi beauty, medici dermatologi, jurnalişti de specialitate, bloggeri, femei de afaceri, designeri şi reprezentanţi ai Fildas, Catena şi Tonica Group, dar şi vedete din showbiz - Nico, Ozana Barabancea, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Olga Bălan, Alina şi Romeo Negoiasă (Alesis), Monalisa Basarab ş.a.

RILASTIL se poziţionează pe segmentul dermato-cosmetice premium şi conţine produse care se adresează principalelor probleme ale pielii: acnee, pete pigmentare, ten deshidratat, piele atopică, riduri, celulită, vergeturi, cicatrici şi xeroză. Eficienţa produselor RILASTIL este garantată de principii active inovatoare, formule speciale, ambalaje realizate din materiale care păstrează integritatea formulelor, studii clinice şi prelucrare de calitate.

Misiunea RILASTIL este aceea de a oferi clienţilor produse dermato-cosmetice realizate în conformitate cu parametrii stricţi ai industriei farmaceutice, pentru a obţine rezultate remarcabile, o stare de bine şi o calitate optimă a vieţii. RILASTIL a investit în primul rând, în cercetare, pentru a identifica cu precizie problemele cu care se confruntă pielea şi pentru a găsi formule şi ingrediente active pentru a le remedia. Pentru Laboratoarele RILASTIL din Milano, valorile de bază sunt pasiunea pentru excelenţă, încrederea consumatorului în lucrul bine făcut, siguranţa dată de formule testate dermatologic şi microbiologic, precum şi eficienţa oferită de principiile active inovatoare ale produselor.

Iată care sunt tipurile de tratamente de calitate RILASTIL, care se găsesc în farmaciile Catena:

Pentru îngrijirea zilnică: curăţare şi hidratare

- gama Daily Care

- gama Aqua

Anti-aging: riduri de expresie, riduri gravitaţionale, luminozitate, stres oxidativ

- gama Hydrotenseur

- gama Progression HD

Produse pentru piele sensibilă, hiperpigmentare, acnee, eczeme, dermatite, iritaţii, xeroză

- gama D-Clar

- gama Acnestil

- gama Xerolact

Produse pentru uz corporal: vergeturi, celulită, elasticitate şi tonifiere

- gamele Riparatrice, Lipofusion, Hydrafusion, Elasticizzante şi Stretch Marks

Produse pentru uz pediatric: curăţare şi hidratare

- gama Dermastil Pediatric

  Despre Institutul Ganassini şi RILASTIL 

Pasiunea pentru cercetare şi cunoştinţele biochimice profunde rezumă spiritul lui Domenico Ganassini di Camerati, fondator în 1935 al Institutului Ganassini de Cercetări Biochimice. Abordarea inovatoare a metodelor de cercetare, laboratoarele, fiabilitatea şi etica metodologică a grupului reprezintă, de atunci, un reper pentru italieni şi pentru cercetarea ştiinţifică internaţională. Rezultatele excelente ale Institutului Ganassini şi valorile concrete sunt imprimate în linia RILASTIL, creată în 1972 pentru a garanta soluţii pentru frumuseţea şi sănătatea pielii şi care reprezintă acum inovaţia, succesul şi certitudinea rezultatelor.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg