Celebrităţi guvernate de două semne zodiacale. Care le influenţează mai mult şi în ce mod?

1 shutterstock 1884404869 jpg jpeg

Cei născuţi la trecerea de la un semn zodiacal la altul resimt influenţa ambelor zodii, dar mai ales a aceleia în care se afla Soarele la momentul naşterii lor. Descoperă celebrităţile născute la cuspidă, la graniţa dintre două zodii.

Cuspida este perioada de tranziţie de aproximativ cinci zile în care Soarele trece de la un semn zodiacal către altul. Cineva născut pe 19 februarie, se naşte la trecerea de la Vărsător la Peşti şi ar putea simţi influenţa ambelor zodii. De exemplu, Rihanna, cântăreaţa şi femeia de afaceri din Barbados, care a confirmat recent că va avea un copil cu rapperul A$AP Rocky cu care formează un cuplu din ianuarie 2020, este născută pe 20 februarie 1988, pe cuspida Vărsător-Peşti, cunoscut şi sub numele de Cuspida Sensibilităţii. Şi-a găsit greu jumătatea, fiind în căutarea unui partener neobişnuit, care să iasă din tipare. Surprinde prin abilităţile organizatorice, prin diversitatea intereselor, dar şi prin perseverenţa şi simţul umorului extraordinar.

Nicole Kidman

Celebra actriţă australiană s-a născut pe 20 iunie 1967, pe cuspida Gemeni-Rac, cunoscută şi sub numele de Cuspida Magiei. Este sensibilă, sociabilă, dar şi conservatoare şi precaută. Îşi respectă promisiunile. Cea mai mare dorinţă este să fie apreciată pentru talentele ei.

Brad Pitt

Popularul actor s-a născut pe 18 decembrie 1963, pe cuspida Săgetător-Capricorn, cunoscută şi sub numele de Cuspida Profeţiei. Sociabil, generos, fermecător, are ambiţie, o imaginaţie bogată şi un caracter puternic. Este genul de persoană la care mulţi vin pentru a cere un sfat, dar şi un bărbat sensibil. Din păcate, în cuplu nu acţionează mereu cu înţelepciune.

Meryl Streep

Nominalizată de 21 de ori la Oscar, actriţa Meryl Streep s-a născut pe 22 iunie 1949, pe cuspida Gemeni-Rac, Cuspida magiei. De aceea, este o fire generoasă, inteligentă, atentă la detalii. Caută să ascundă de ceilalţi cât de mult o influenţează emoţiile şi are nevoie de schimbare şi de ceva care s-o motiveze în tot ceea face, motiv pentru care preferă să experimenteze mereu ceva nou.

Citeşte şi:

Sunt as în dormitor. Care sunt zodiile care adoră să facă amor mai mult decât orice

Ce spun astrele despre compatibilitatea dintre Prinţesa Diana şi Prinţul Charles. A fost sau nu compatibilitate între ei?

Selena Gomez

Starul pop s-a născut pe 22 iulie 1992, pe cuspida Rac-Leu sau Cuspida Oscilaţiei. Resimte adesea teama de eşec şi are grijă să-şi ascundă punctele slabe. Este o fire sociabilă, dar are nevoie de timp pentru a lega prietenii de durată şi a se deschide mai mult în relaţia cu ceilalţi.

Bruce Willis

Actorul, devenit cunoscut pentru rolul din seria „Greu de ucis”, s-a născut pe 19 martie 1955, pe cuspida Peşti-Berbec sau Cuspida Renaşterii. Uimeşte prin originalitate, atenţie la detalii, farmec personal. Pe plan personal, este genul de persoană căreia îi place să flirteze, nestatornică, dar atunci când se îndrăgosteşte cu adevărat se arată a fi devotat.

Daniel Radcliffe

Starul din „Harry Potter” este născut pe 23 iulie 1989, pe cuspida Rac-Leu, Cuspida Oscilaţiei, de aceea are şi trăsături ale unui nativ în Rac, deşi este un nativ al zodiei Leu. Este creativ, perseverent, tenace în atingerea scopurilor fixate, dar şi elegant, emotiv.

John Travolta

Faimosul actor este născut pe 18 februarie 1954, pe cuspida Vărsător-Peşti, Cuspida Sensibilităţii. Are trăsăturile nativilor Peşti, chiar dacă este un nativ în Vărsător. Cucereşte prin farmecul lui aparte. Pare lipsit de griji, dar ascunde sentimente profunde. Este ambiţios, prudent în luarea deciziilor importante, cheltuitor şi urăşte cel mai mult nedreptatea.

FOTO: Shutterstock



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg