Celia a dat o veste la care nimeni nu se aştepta

1 75079 original jpg jpeg

După o pauză de mai bine de 3 ani, Celia îşi pregăteşte revenirea în muzică. Şi nu oricum, artista lucrează la un nou single, dar şi la o colaborare surpriză cu un tânăr artist. Mai mult, solista va fi promovată peste hotare de o agenţie din America.

Celia va fi promovată în străinătate de către Schulz Muzic Group (SMG),agenţie fondată de către Markus Schulz,DJ-ul care în urmă cu câţiva ani a fost desemnat de către revista DJ Times America,„DJ-ul numarul 1 din America”. Cântăreaţal-a cunoscut pe Markus prin intermediul bunei sale prietene,Adina Brutar,care este iubita DJ-ului. Celia va semna cu SMG,iar pe viitor se anunţă colaborări cu Markus Schulz.

Citeşte şi:Au dat muzica pe actorie!

„Da,este adevărat. Adina este prietena mea din copilărie. Am apreciat-o mereu pentru faptul că de mică era extrem de implicată şi chiar de pe atunci era un bun manager. Puţini ştiu că prima trupă din care am făcut parte a fost înfiinţată de Adina Butar şi că am cântat vreme de un an împreună cu ea. Acum ea se bucură desuccespeste hotare şi în acelaşi timp manageriază artiştii SMG. Am fost bucuroasă de propunerea Adinei. Şi sunt convinsă că se vor naşte lucruri minunate din această colaborare,pentru că am încredere deplină în prietena mea. Mi-a dovedit de mică că este un bun manager,iar experienţa acumulată de ea în toţi aceşti ani este un atuu în plus”,ne-a dezvăluit Celia.

Cunoscută pentru piesele „Trag aer în piept”,„Şoapte” sau „O mie de cuvinte”,Celia a lipsit câţiva ani din peisajul industriei muzicale româneşti pentru a se dedica familiei.

Cireşte şi:Cele mai relaxante melodii contra stresului



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg