Celia a dat o veste la care nimeni nu se aştepta

1 75079 original jpg jpeg

După o pauză de mai bine de 3 ani, Celia îşi pregăteşte revenirea în muzică. Şi nu oricum, artista lucrează la un nou single, dar şi la o colaborare surpriză cu un tânăr artist. Mai mult, solista va fi promovată peste hotare de o agenţie din America.

Celia va fi promovată în străinătate de către Schulz Muzic Group (SMG),agenţie fondată de către Markus Schulz,DJ-ul care în urmă cu câţiva ani a fost desemnat de către revista DJ Times America,„DJ-ul numarul 1 din America”. Cântăreaţal-a cunoscut pe Markus prin intermediul bunei sale prietene,Adina Brutar,care este iubita DJ-ului. Celia va semna cu SMG,iar pe viitor se anunţă colaborări cu Markus Schulz.

Citeşte şi:Au dat muzica pe actorie!

„Da,este adevărat. Adina este prietena mea din copilărie. Am apreciat-o mereu pentru faptul că de mică era extrem de implicată şi chiar de pe atunci era un bun manager. Puţini ştiu că prima trupă din care am făcut parte a fost înfiinţată de Adina Butar şi că am cântat vreme de un an împreună cu ea. Acum ea se bucură desuccespeste hotare şi în acelaşi timp manageriază artiştii SMG. Am fost bucuroasă de propunerea Adinei. Şi sunt convinsă că se vor naşte lucruri minunate din această colaborare,pentru că am încredere deplină în prietena mea. Mi-a dovedit de mică că este un bun manager,iar experienţa acumulată de ea în toţi aceşti ani este un atuu în plus”,ne-a dezvăluit Celia.

Cunoscută pentru piesele „Trag aer în piept”,„Şoapte” sau „O mie de cuvinte”,Celia a lipsit câţiva ani din peisajul industriei muzicale româneşti pentru a se dedica familiei.

Cireşte şi:Cele mai relaxante melodii contra stresuluiRecente

Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg