Celine Dion riscă să rămână fără avere

1 85189 original jpg jpeg

Veşti proaste pentru cântăreaţa canadiană. La aproape 3 ani de când soţul ei a murit, Celine Dion riscă să rămână fără avere. Agenţia care s-a ocupat de ea în ultimii ani îşi cere drepturile financiare. Averea lui Celine Dion, la finalul lui 2018, era de 430 milioane de dolari.

Celine Dion riscă să rămână fără avere după ce firma californiană ICM Partners, îi cere artistei să-i plătească suma de 500 de milioane de dolari. Dacă se întâmplă asta, vedeta rămâne pe drumuri. Celine Dion avea o avere estimată în 2018 de revista Forbes la 430 de milioane de dolari.

Celine Dion riscă să rămână fără avere

Cel care se ocupa de toate aspectele financiare era regretatul ei soţ, Rene Angelil. Reclamaţia pe care firma a depus-o împotriva artistei nu a fost făcută publică, în totalitate. Plângerea se referă la un contract pe care artista l-a semnat în 2017, la un an după decesul în ianuarie 2016 al soţului său, Rene Angelil.

image
  • "După cum se ştie, Rob Prinz a reprezentat-o pe Celine Dion de 30 de ani, de la începutul carierei sale, ceea ce include un contract în valoare de 500 de milioane de dolari rezultaţi din anii îndelungaţi de turnee şi de un contract pe care ea l-a semnat în 2017. Din păcate, doamna Dion refuză să plătească totalitatea comisioanelor pe care le datorează agenţiei în urma acestui acord. Nu avem altă opţiune decât să începem procesul legal pentru a ne asigura de restituirea compensaţiei care ne este datorată. Firma face public totodată anunţul că nu o mai reprezintă pe Celin Dion", se poate citi în documentul ICM redat de ziarul spaniol El Pais.


Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg