Celine Dion riscă să rămână fără avere

1 85189 original jpg jpeg

Veşti proaste pentru cântăreaţa canadiană. La aproape 3 ani de când soţul ei a murit, Celine Dion riscă să rămână fără avere. Agenţia care s-a ocupat de ea în ultimii ani îşi cere drepturile financiare. Averea lui Celine Dion, la finalul lui 2018, era de 430 milioane de dolari.

Celine Dion riscă să rămână fără avere după ce firma californiană ICM Partners, îi cere artistei să-i plătească suma de 500 de milioane de dolari. Dacă se întâmplă asta, vedeta rămâne pe drumuri. Celine Dion avea o avere estimată în 2018 de revista Forbes la 430 de milioane de dolari.

Celine Dion riscă să rămână fără avere

Cel care se ocupa de toate aspectele financiare era regretatul ei soţ, Rene Angelil. Reclamaţia pe care firma a depus-o împotriva artistei nu a fost făcută publică, în totalitate. Plângerea se referă la un contract pe care artista l-a semnat în 2017, la un an după decesul în ianuarie 2016 al soţului său, Rene Angelil.

image
 • "După cum se ştie, Rob Prinz a reprezentat-o pe Celine Dion de 30 de ani, de la începutul carierei sale, ceea ce include un contract în valoare de 500 de milioane de dolari rezultaţi din anii îndelungaţi de turnee şi de un contract pe care ea l-a semnat în 2017. Din păcate, doamna Dion refuză să plătească totalitatea comisioanelor pe care le datorează agenţiei în urma acestui acord. Nu avem altă opţiune decât să începem procesul legal pentru a ne asigura de restituirea compensaţiei care ne este datorată. Firma face public totodată anunţul că nu o mai reprezintă pe Celin Dion", se poate citi în documentul ICM redat de ziarul spaniol El Pais.


Recente

nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg