Cerințele bizare pe care menajerele lui Kylie Jenner trebuie să le respecte

Kylie Jenner, în vârstă de 25 de ani, este foarte strictă când vine vorba de regulile din locuința ei. Inclusiv menajerele trebuie să respecte câteva cerințe bizare pe care vedeta le are. 

image

Pentru a se asigura că totul funcționează perfect în locuința ei, în valoare de 36 de milioane de dolari, din Los Angeles, Kylie Jenner beneficiază de cei mai buni angajați, care îi fac toate plăcerile. Printre acești angajați se numără și menajerele sale, care nu se ocupă numai de curățenia locuinței, ci și de capriciile vedetei, care are o avere estimată la 900 de milioane de dolari. 

Citește și: „Staruri cu povești de viață fascinante. Tatăl lui Kylie Jenner a trecut de la atletul Bruce, la faimoasa Caitlyn”

Ce reguli respectă menajerele lui Kylie Jenner

În primul rând, menajerele trebuie să testeze produsele de machiaj pe care vedeta urmează să le scoată pe piață. Într-un interviu pentru „Fast Company”, Jenner a povestit despre menajera ei: „Îi folosesc brațul. Are cel mai bun braț pentru mostre. Este atât de drăguță când stă lângă mine și când are mereu brațul pregătit pentru ca eu să-mi fac treaba”. 

O altă regulă impusă de Kylie Jenner este ca menajerele ei să îi organizeze toate cadourile pe care vedeta le primește, informează „Your Tango”. Jenner este adesea răsfățată cu buchete imense de flori, așa că, desigur, cineva trebuie să le așeze perfect în locuință și să le îngrijească. 

Credeai că regulile s-au oprit aici!? Ei bine, află că menajerele lui Kylie Jenner se asigură că din frigider nu lipsesc rodiile, care sunt gustările preferate ale vedetei. De asemenea, menajerele trebuie să aibă grijă de animalele de companie ale lui Kylie, în special de câinii ei, care sunt răsfățați cu preparate alese.

Tot menajerele se ocupă și de decorul locuinței din perioada Crăciunului, așa că abia așteptăm să vedem cum va arăta casa vedetei anul acesta de Sărbători!

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest / Sursă video: Youtube  



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg