Cher a criticat stilul lui Michael Jackson de a-şi creşte copiii: „Omul e nebun! N-ar trebui să aibă copii”

1 mj si cher 1 jpg jpeg

Legendara cântăreaţă şi regretatul Rege Pop au avut o prietenie îndelungată, începută încă de pe vremea când trupa din care făcea parte MJ, The Jackson 5, a apărut într-unul dintre episoadele emisiunii ei, The Cher Show, în 1975, pentru a cânta. Însă, în ciuda amiciţiei care-i lega, Cher n-a ezitat să-şi spună cuvântul în momentul în care l-a văzut pe Michael în ipostaza de tată.

Michael Jackson a fost un personaj controversat. Pe cât de strălucitor era pe scenă şi în studio, când îşi compunea şi înregistra hiturile, pe atât de discutabilă era viaţa lui privată, de la relaţiile lui amoroase, până la paternitatea sa. Iar buna lui prietenă, Cher, n-a rezistat nici ea să critice felul în care Jackson avea grijă de copiii lui. Cher i-a recunoscut cu vârf şi îndesat calităţile muzicale ale lui Michael, doar îl invitase în show-ul ei televizat încă de pe vremea când era copil şi cânta cu fraţii lui mai mari. Însă, la fel de bine, a observat şi cum era Regele Pop în privat. După ce s-a întâlnit cu Jackson şi cu copiii lui, l-a urmărit pe acesta cum interecţiona cu cei mici, într-unul dintre documentarele care relatau viaţa superstarului muzical, şi şi-a făcut o părere cât se poate de critică, pe care a şi făcut-o publică. „Nici nu-mi pot imagina ce ar însemna să-mi pun eu copiii să treacă prin ceea ce trec copiii lui din cauza lui”, a dezvăluit Cher în 2003, pentru TV Guide, adăugând: „Omul ăsta e nebun! N-ar trebui să aibă în grijă aceşti copii!” La ce mai exact se referea diva când spunea aceste lucruri?

Ei bine, a văzut şi ea, ca tot mapamondul, de altfel, cum, în 2002, Michael l-a scos pe fiul lui, Prince Michael "Blanket" Jackson II, – care avea numai 11 luni atunci – pe fereastra unui hotel din Berlin, unde starul era cazat, şi l-a bălăngănit pe bebeluş peste pervazul geamului, riscând să-l scape dintr-o secundă în alta.

stanga
dreapta
2 mj si cher jpg jpeg
3 mj 1 jpg jpeg
4 cher shutterstock 621593180 jpg jpeg
9 cher shutterstock 1771900028 jpg jpeg
1 mj jpg jpeg
1 mj si cher 1 jpg jpeg

Atunci Cher n-a fost singura persoană care l-a criticat vehement pe celebrul tătic, toţi angajaţii de la Protecţia Copilului din întreaga lume au sesizat riscul la care faimosul părinte l-a supus pe propriul său copil şi au catalogat întregul incident ca fiind un caz clar de abuz asupra copilului.

Cu toate astea, poliţia americană nu s-a autosesizat atunci şi nici n-a început nicio investigaţie împotriva lui MJ, iar Regele Pop a ţinut să publice o declaraţie în care îşi cerea scuze pentru comportamentul său deplasat şi regretabil.   

Însă Cher n-a uitat întregul episod şi multe altele care au urmat. Chiar şi după ce Michael a murit prematur, în 2009 – din cauza intoxicării cu propofol şi sedative, după cum ne-a informat Los Angeles Times – aceasta a ţinut să taxeze stilul de parenting al regretatului muzician.

Astfel, invitată fiind la Larry King Live, Cher şi-a amintit cum l-a văzut ea personal pe Jackson transportându-şi copiii, de la o maşină la alta, cu pături pe faţă, în plină vară. Totuşi, a dres busuiocul când a pomenit talentul imens al acestuia. „A fost un mare cântăreţ, cu o capacitate fantastică de-a simţi ce-şi doresc oamenii de la el”, a conchis aceasta. Păcat că n-a simţit şi ce-şi doreau copiii lui de la el, nu?

Foto - Shutterstock, Instagram Michael JacksonRecente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg