Cher și-a răpit fiul chiar în ziua aniversării căsniciei lui!

Pare scenariu din film, dar e realitatea pură! Celebra cântăreață a angajat patru bărbați care să-l răpească pe fiul ei chiar în momentul în care încerca să se împace cu soția lui, de aniversarea căsniciei lor.

image

DailyMail.com a publicat niște informații uluitoare despre celebra căntăreață Cher, care a acționat în beneficiul fiului ei, dar într-un mod absolut șocant. Câștigătoarea premiilor Oscar, Emmy și Grammy își făcea griji cu privire la sănătatea fiului ei, Elijah Blue Allman, motiv pentru care a făcut gestul extrem, după cum a declarat nora ei, Marieangela King, în timpul procesului lor de divorț.

De ce își făcea griji Cher cu privirea la starea sănătății fiului ei?

Pentru că Elijah este dependent de droguri, în pragul unei sinucideri mai mult sau mai puțin accidentale. Publicația britanică a făcut rost de câteva imagini cu fiul vedetei, în care se vede clar că omul nici măcar nu se ținea bine pe picioare. Locuind, de șase luni, într-o cameră de hotel din Chateau Marmont Hotel, aflat în Los Angeles, Elijah a fost luat pe sus de patru bărbați și internat într-o clinică de reabilitare.  

Elijah Blue Allman ajunsese să se prăbușească la podea fix la intrarea în hotel, când mama lui faimoasă a spus că trebuie să intervină în vreun fel, până nu e prea târziu pentru el. Acum acesta este internat într-o clinică de reabilitare din Pasadena, California, și mama lui speră să-și revină complet după încheierea programului pe care-l face acolo.

„La început, părea că murise, dar era doar leșinat”, a dezvăluit un martor al căderii din picioare a lui Elijah. „Angajații de la hotel l-au ridicat de pe jos și l-au băgat în hotel”, a continuat acesta să povestească. Elijah are 47 de ani și este copilul cel mic al lui Cher, conceput cu cel de-al doilea soț al vedetei, Gregg Allman, rockerul care a părăsit acestă lume prematur, în urma unei supradoze de droguri.

Elijah a recunoscut, în trecut, că a început să se drogheze încă de la 11 ani și a devenit, la scurt timp, dependent de heroină. „Dacă aveam timp destul, ne împăcam”, a început să povestească soția lui, la tribunal. „Dar am fost întrerupți. Pe 30 noiembrie 2022, noaptea aniversării mariajului nostru, patru bărbați au intrat în camera noastră de hotel și l-au luat pe sus pe Elijah. Unul dintre ei mi-a spus că au fost angajați de mama lui Elijah”, a conchis aceasta.

„În momentul de față, nu știu unde se află soțul meu și cum îi este”, a scris soția lui Elijah în declarația oficială, depusă la numai patru zile de la răpire. „Înțeleg eforturile familiei lui de-a se asigura că el e bine și eu îmi doresc același lucru – să știu că el e bine”, a adăugat aceasta.

„În fiecare dimineață sau după-amiază, Elijah era văzut în fața hotelului ba sprijinind peretele clădirii, ba stând pe bordură și fumând. Ieșea să fumeze o țigară și, până o termina, leșina”, stă scris în documentele aflate la tribunal. Tocmai pentru că fiul lui Cher se comporta astfel, mama lui era adesea înștiințată de angajații hotelului cu privire la starea fiului său. „Arăta tot timpul rău, amețit complet și îmbrăcat de parcă era un om al străzii”, a continuat sursa.

La începutul lunii septembrie 2022, Cher angajase pe cineva care să stea cu ochii pe Elijah, pentru că ieșea din hotel și bântuia străzile aiurea. Pe 14 septembrie, lucrurile s-au agravat, iar Cher a simțit să trebuie să intervină cumva. Și bine c-a făcut-o, nu?

foto - ShutterstockRecente

kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg