Christina, fiica lui Aristotle Onassis, le dădea bani oamenilor ca să petreacă timp cu ea. Cât costa o "prietenie"?

1 onassis 2 jpg jpeg

Christina Onassis a moştenit o avere colosală din partea ambelor părţi ale familiei ei. Bunicul din partea mamei, Stavros Livanos, a înfiinţat imperiul Livanos – care se ocupa cu transporturi - , în timp ce tatăl ei, Aristotle, a ajuns să deţină cea mai mare flota maritimă privată din lume. Însă, pentru ea, banii n-au adus fericirea!

Din păcate, Christina şi-a pierdut cele mai apropiate rude în mai puţin de 30 de luni – fratele ei, Alexander, a decedat într-un accident de avion, în 1973, mama ei s-a stins din cauza unei supradoze de droguri, în 1974, iar tatăl ei, faimosul Aristotle Onassis, a pierit în 1975.  

După pierderea fiului său, Aristotle a început să o pregătească pe Christina să preia frâiele afacerii lui. Ea deja moştenise majoritatea averii mamei sale, care se ridica la 77 de milioane de dolari, iar, după decesul tatălui, aceasta a primit 55% din averea lui, estimată la 500 de milioane de dolari (restul de 45% s-a dus către fundaţia înfiinţată în onoarea fratelui ei, Alexander). Aşadar avea resursele necesare unui trai mai mult decât decent! Totuşi acest lucru n-a fost de-ajuns pentru Christina, care nu reuşea să se apropie de nimeni în mod natural, ci doar contra cost...

Cu toate că s-a ocupat de afacerea familiei cu succes până când i-a venit şi ei sfârşitul, în 1988, Onassis n-a reuşit să aibă o viaţă privată de succes. A fost măritată şi divorţată de patru ori, diagnosticată cu depresie clinică, la un moment dat, şi, în încercarea de-a alunga singurătatea din viaţa ei, ajunsese să plătească diverşi oameni ca să stea şi să petreacă timpul cu ea.

Unul dintre aceşti oameni a fost Luis Basualdo, pe care Christina îi plătea în mod constant cu câte 30.000 de dolari pe lună. Timp de câţiva ani buni, responsabilitatea lui Basualdo era să-i ţină companie „săracei fete bogate”.

Astfel, acesta îşi lua iubita şi călătoreau amândoi cu Onassis pe oriunde mergea aceasta. Mai mult, fiind atât de apropiat de marea moştenitoare, Luis ajunsese să decidă cine mai intra în cercul lor retrâns de cunoştinţe şi cine nu.

Oricum un destin trist pentru cineva care avea, încă din start, toate premisele (financiare) să reuşească în viaţă şi n-a reuşit decât să cumpere prietenia unora şi altora!

Foto - Instagram, Profimedia



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg