Christina, fiica lui Aristotle Onassis, le dădea bani oamenilor ca să petreacă timp cu ea. Cât costa o "prietenie"?

1 onassis 2 jpg jpeg

Christina Onassis a moştenit o avere colosală din partea ambelor părţi ale familiei ei. Bunicul din partea mamei, Stavros Livanos, a înfiinţat imperiul Livanos – care se ocupa cu transporturi - , în timp ce tatăl ei, Aristotle, a ajuns să deţină cea mai mare flota maritimă privată din lume. Însă, pentru ea, banii n-au adus fericirea!

Din păcate, Christina şi-a pierdut cele mai apropiate rude în mai puţin de 30 de luni – fratele ei, Alexander, a decedat într-un accident de avion, în 1973, mama ei s-a stins din cauza unei supradoze de droguri, în 1974, iar tatăl ei, faimosul Aristotle Onassis, a pierit în 1975.  

După pierderea fiului său, Aristotle a început să o pregătească pe Christina să preia frâiele afacerii lui. Ea deja moştenise majoritatea averii mamei sale, care se ridica la 77 de milioane de dolari, iar, după decesul tatălui, aceasta a primit 55% din averea lui, estimată la 500 de milioane de dolari (restul de 45% s-a dus către fundaţia înfiinţată în onoarea fratelui ei, Alexander). Aşadar avea resursele necesare unui trai mai mult decât decent! Totuşi acest lucru n-a fost de-ajuns pentru Christina, care nu reuşea să se apropie de nimeni în mod natural, ci doar contra cost...

stanga
dreapta
2 onassis jpg jpeg
3 onassis1 jpg jpeg
1 onassis 2 jpg jpeg
5 profimedia 0210164354 jpg jpeg
6 profimedia 0210152713 jpg jpeg
7 profimedia 0210155022 jpg jpeg

Cu toate că s-a ocupat de afacerea familiei cu succes până când i-a venit şi ei sfârşitul, în 1988, Onassis n-a reuşit să aibă o viaţă privată de succes. A fost măritată şi divorţată de patru ori, diagnosticată cu depresie clinică, la un moment dat, şi, în încercarea de-a alunga singurătatea din viaţa ei, ajunsese să plătească diverşi oameni ca să stea şi să petreacă timpul cu ea.

Unul dintre aceşti oameni a fost Luis Basualdo, pe care Christina îi plătea în mod constant cu câte 30.000 de dolari pe lună. Timp de câţiva ani buni, responsabilitatea lui Basualdo era să-i ţină companie „săracei fete bogate”.

Astfel, acesta îşi lua iubita şi călătoreau amândoi cu Onassis pe oriunde mergea aceasta. Mai mult, fiind atât de apropiat de marea moştenitoare, Luis ajunsese să decidă cine mai intra în cercul lor retrâns de cunoştinţe şi cine nu.

Oricum un destin trist pentru cineva care avea, încă din start, toate premisele (financiare) să reuşească în viaţă şi n-a reuşit decât să cumpere prietenia unora şi altora!

Foto - Instagram, ProfimediaRecente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg