Cine a fost „exemplul perfect al femeii ariene‟, cea mai mare admiratoare a lui Hitler

2 unity jpg jpeg

S-a scris mult despre povestea de dragoste dintre Adolf Hitler şi Eva Braun şi, în afară de Eva, nu multe femei au îndrăznit să îl iubească pe dictator. Se spune despre el că era de neînţeles, chiar şi în amor. Totuşi, o tânără nobilă din Marea Britanie l-a iubit mult timp în secret şi a făcut tot ce i-a stat în putere ca să fie aproape de el.

Unity Valkyrie Mitford s-a îndrăgostit de Adolf Hitler de la o vârstă fragedă. Deşi s-a născut la Londra, într-o familie aristocrată, şi era înrudită cu Winston Churchill, ea era o fascistă îndrăgostită sincer de Adolf Hitler. Şi a fost dispusă să facă orice pentru a atrage atenţia dictatorului. A studiat mult timp nazismul de dragul lui, iar la maturitate, a reuşit să fie descrisă de serviciile secrete britanice drept: „femeia mai nazistă decât naziştii‟. 

Unity şi-a dorit să şocheze Anglia

Părea predestinată să aleagă nazismul, deoarece numele său mijlociu „Valkyrie‟ reprezintă în mitologia nordică femeia care alege cine trăieşte şi cine moare. Născută într-o familie numeroasă, de aristocraţi, viaţa ei a fost definită drept o luptă constantă pentru a se distinge de cei şase fraţi ai săi. Era invidioasă pe surorile sale pentru că erau mai inteligente şi mai frumoase. Pentru a ieşi în evidenţă, Unity şi-a dorit să devină femeia exemplu de propagandă. Când a descoperit că nazismul era o ocazie fantastică de a şoca pe toată lumea din Anglia, visul ei cel mai mare era să plece în Germania şi să îl întâlnească pe Hitler.

A mâncat luni întregi la restaurantul preferat al dictatorului

stanga
dreapta
3 unity mitford 6198d993 6948 4bb8 a674 d4a55fc0d55 resize 750 jpg jpeg
4 profimedia 0383910547 jpg jpeg

Împotrvita dorinţei tatălui său, în anul 1933, Unity s-a mutat în Germania împreună cu sora ei, care începuse o aventură amoroasă cu Oswald Mosley, liderul Uniunii Britanice a Fasciştilor. Vrăjită de farmecul lui Hitler, tânăra s-a mutat la Munchen cu speranţa de a-l întânit personal. La sosirea în oraş, ea a mers frecvent la restaurantul preferat al dictatorului. Luni întregi a stat singură la masă, până când Hitler a observat-o şi a invitat-o să ia masa cu el într-o după-amiază: „Cred că sunt cea mai fericită fată din lume‟, i-a scris Unity surorii sale după prima lor întâlnire. În ciuda rezervelor iniţiale ale lui Hitler cu privire la Unity, se pare că acesta s-ar fi îndrăgostit de ea. Într-o copie a cărţii sale Mein Kampf pe care i-a dăruit-o, Hitler i-a scris: „Sunt întotdeauna cu tine oricât de departe ai fi. Eşti întotdeauna lângă mine. Nu te voi uita‟, a fost mesajul său.

Femeia a reuşit încet încet să se impună în cercul privat al lui Hitler. Unity ere mereu admirată de dictator, care o descria drept: „un specimen perfect de femeie ariană‟. Participa alături de el în vacanţele din Alpi, la Jocurile Olimpice şi i-a fost alături când a anunţat anexarea Austriei. Se pare că, Eva Braun nu a apreciat că Unity lucra alături de Hilter. Aceasta a simţit că ea este îndrăgostită de dictator şi încerca pe cât posibil să o „elimine din joc‟.

A vrut să se sinucidă cu pistolul oferit de Hitler

După ce dictatorul a invadat Polonia în anul 1939, Unity a vrut să se omoare. Iubea Polonia şi pentru ea a fost o mare durere când Adolf a vrut să omoare oameni în locul ei drag: „Mi-a spus că dacă va fi un război, care desigur speram cu toţii că nu va exista, se va sinucide, pentru că nu va suporta să trăiască şi să vadă cele două ţări, pe care le iubea, să se sfârşească‟, a spus sora lui Unity. Când războiul a început, femeia a fost devastată. Cu un pistol pe care Hitler i l-a dăruit, s-a împuşcat în cap, iar în mod miraculos, ea a supravieţuit. Cu un glonţ în creier a fost trimisă la un spital din Elveţia, pentru recuperări. Doctorii au reuşit să îi salveze viaţa, dar din păcate, în urma incidentului, aceasta a rămas invalidă. Mai târziu, în anul 1948, a fost răpusă de meningită letală, iar la vârsta de 33 de ani s-a stins din viaţă.

Sursă foto: Arhivă Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg