Cine e „ducele“, cel mai sexy actor al momentului la Netflix. „Dacă am îndurat atâta vreme un Isus alb, putem suporta şi un duce negru“

1 profimedia 0579538922 jpg jpeg

Cea mai recentă producţie Netflix, serialul „Bridgerton“, lansat de Crăciun, face furori în întreaga lume. Seria se află şi în preferinţele românilor, la fel şi actorul Regé-Jean Page, care interpretează rolul principal: Ducele Simon Basset.

Acţiunea din serialul „Bridgerton“ are loc în perioada Regenţei de la sfârşitul erei georgiene (începutul anilor 1800), la Londra. Producţia spune povestea familiei Bridgerton: văduva Bridgerton şi cei opt copii ai săi, patru fete şi patru băieţi. Serialul se bazează pe romanele scriitoarei Julia Quinn, a căror acţiune e plasată în înalta societate londoneză, când debutantele sunt prezentate la curte şi caută cel mai bun partener pentru o căsătorie.

Peisajele idilice, sutele de costume de epocă şi povestea romantică au cucerit rapid publicul. Dar, mai mult ca orice, s-a remarcat tânărul actor Regé-Jean Page, care îl interpretează pe ducele de culoare Simon Basset, un burlac râvnit de toate debutantele din Londra, dar şi de multe dintre telespectatoarele Netflix.

Născut dintr-un tată englez, preot, şi o mamă africană, soră medicală, Regé-Jean Page şi-a petrecut copilăria în ţara sa natală, Zimbabwe, în capitala Harare. Apoi s-a mutat la Londra pentru a urma şcoala gimnazială şi s-a stabilit în Mare Britanie.

Regé-Jean Page (născut în 1990) şi-a petrecut copilăria în Harare şi mărturiseşte că a început să fie atras de actorie când i s-a spus că nu era „prea bun la nimic altceva“. „Eu am vrut să fiu explorator când eram copil. Aceasta a fost prima mea idee despre o meserie cu adevărat grozavă: să descoperi locuri şi lucruri necunoscute şi să vezi ce ai putea aduce înapoi acasă“, a declarat el.

Însă planurile sale s-au schimbat rapid, după ce a plecat să înveţe la Londra. „Actoria este cel mai apropiat lucru de meseria de explorator. În actorie poţi explora alte lumi, poţi înţelege culturi şi oameni cu care, în mod obişnuit, nu ai avea niciodată de-a face“, a mărturisit actorul pentru revista People.

Primul său rol a fost chiar în copilărie (foto 5 Galerie), într-o piesă de teatru jucată la şcoală, dar recunoaşte că talentul său artistic s-a manifestat şi altfel. A cântat, de fapt a „urlat“, după cum mărturiseşte, într-o trupă punk, în copilărie. Pasiunea pentru muzică a rămas, căci a continuat să cânte şi să compună în altă trupă, alături de fratele său.

În serialul Netflix joacă rolul unui bărbat dur în aparenţă, dar foarte sensibil în realitate, la fel cum este şi el în viaţa reală. Într-un interviu pentru Entertainment Weekly a declarat: "Sunt un mre fan al conceptului de romantism. Este ceva minunat, avem nevoie de mai mult romantism în lumea de azi“.

Cât despre rolul unui nobil de culoare, în societatea londoneză a anilor 1800, Regé-Jean Page a declarat pentru InStyle: „Dacă am suportat atâta vreme un Isus alb, cred că putem suporta şi un duce negru“.

FOTO Profimedia, Shuttertock, Arhivă personală/Instagram



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg