Cine e „ducele“, cel mai sexy actor al momentului la Netflix. „Dacă am îndurat atâta vreme un Isus alb, putem suporta şi un duce negru“

1 profimedia 0579538922 jpg jpeg

Cea mai recentă producţie Netflix, serialul „Bridgerton“, lansat de Crăciun, face furori în întreaga lume. Seria se află şi în preferinţele românilor, la fel şi actorul Regé-Jean Page, care interpretează rolul principal: Ducele Simon Basset.

Acţiunea din serialul „Bridgerton“ are loc în perioada Regenţei de la sfârşitul erei georgiene (începutul anilor 1800), la Londra. Producţia spune povestea familiei Bridgerton: văduva Bridgerton şi cei opt copii ai săi, patru fete şi patru băieţi. Serialul se bazează pe romanele scriitoarei Julia Quinn, a căror acţiune e plasată în înalta societate londoneză, când debutantele sunt prezentate la curte şi caută cel mai bun partener pentru o căsătorie.

Peisajele idilice, sutele de costume de epocă şi povestea romantică au cucerit rapid publicul. Dar, mai mult ca orice, s-a remarcat tânărul actor Regé-Jean Page, care îl interpretează pe ducele de culoare Simon Basset, un burlac râvnit de toate debutantele din Londra, dar şi de multe dintre telespectatoarele Netflix.

Născut dintr-un tată englez, preot, şi o mamă africană, soră medicală, Regé-Jean Page şi-a petrecut copilăria în ţara sa natală, Zimbabwe, în capitala Harare. Apoi s-a mutat la Londra pentru a urma şcoala gimnazială şi s-a stabilit în Mare Britanie.

Regé-Jean Page (născut în 1990) şi-a petrecut copilăria în Harare şi mărturiseşte că a început să fie atras de actorie când i s-a spus că nu era „prea bun la nimic altceva“. „Eu am vrut să fiu explorator când eram copil. Aceasta a fost prima mea idee despre o meserie cu adevărat grozavă: să descoperi locuri şi lucruri necunoscute şi să vezi ce ai putea aduce înapoi acasă“, a declarat el.

Însă planurile sale s-au schimbat rapid, după ce a plecat să înveţe la Londra. „Actoria este cel mai apropiat lucru de meseria de explorator. În actorie poţi explora alte lumi, poţi înţelege culturi şi oameni cu care, în mod obişnuit, nu ai avea niciodată de-a face“, a mărturisit actorul pentru revista People.

Primul său rol a fost chiar în copilărie (foto 5 Galerie), într-o piesă de teatru jucată la şcoală, dar recunoaşte că talentul său artistic s-a manifestat şi altfel. A cântat, de fapt a „urlat“, după cum mărturiseşte, într-o trupă punk, în copilărie. Pasiunea pentru muzică a rămas, căci a continuat să cânte şi să compună în altă trupă, alături de fratele său.

În serialul Netflix joacă rolul unui bărbat dur în aparenţă, dar foarte sensibil în realitate, la fel cum este şi el în viaţa reală. Într-un interviu pentru Entertainment Weekly a declarat: "Sunt un mre fan al conceptului de romantism. Este ceva minunat, avem nevoie de mai mult romantism în lumea de azi“.

Cât despre rolul unui nobil de culoare, în societatea londoneză a anilor 1800, Regé-Jean Page a declarat pentru InStyle: „Dacă am suportat atâta vreme un Isus alb, cred că putem suporta şi un duce negru“.

FOTO Profimedia, Shuttertock, Arhivă personală/InstagramRecente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg