Cine este fiica celui mai bogat om din lume și cu ce se ocupă

Delphine Arnault, fiica „Lupului în cașmir” și soția lui „Steve Jobs francez”, tocmai a primit o promovare anul acesta – este noul șef de la Christian Dior!

Delphine Arnault sursa  Instagram jpg

Nepotisme! Așa pot striga cei care nu cred în talentul și priceperea femeii de 47 de ani, care se află la conducerea uneia dintre cele mai mari case de modă din lume. Ea a fost numită în această funcție importantă chiar de tatăl ei, co-fondatorul și directorul general al conglomeratului LVMH, care deține branduri de lux precum Louis Vuitton, Moet, Hennessy și Dior. Tot el este și cel mai bogat om din lume, având o avere de 147 de miliarde de lire sterline.

Bernard Arnault a desemnat-o pe Delphine, cel mai mare dintre cei cinci copii ai săi, ca moștenitor al imperiului creat de el într-o manieră care i-a adus renumele de „Lupul în cașmier”. Porecla a fost primită după ce francezul s-a dovedit nemilos în afaceri, în negocierile care l-au adus în topul miliardarilor din lume.

După numirea fiicei, am zice că Bernard plănuiește să se retragă, însă departe de el acest gând! Grupul pe care-l conduce cu mână de fier tocmai a ridicat vârsta directorilor executivi de la 75 la 80! Dar să revenim la fiica lui putred de bogată!

Noul șef Dior, care-și va începe treaba de la 1 februarie, este mama a doi copii și a lucrat, până acum, ca vice-președinte la Louis Vuitton încă din 2013 și director executiv la Dior.

Extrem de discretă și de muncitoare, Delphine a absolvit Școala de afaceri din Lille și cea de Economie din Londra. Cea care a primit prima ei geantă Louis Vuitton la împlinirea vârstei de 18 ani și-a început cariera la firma de consultanță McKinsey, după care s-a mutat la Dior, în 2000.

Delphine Arnault  Instagram jpg

„Sunt o norocoasă că lucrez în domeniul modei, al parfumurilor și cosmeticelor! Dacă tata deținea o firmă de cauciucuri, nu știu ce m-aș fi făcut!”, a dezvăluit noul șef Dior. „Sunt extrem de competitivă! La tot. Îmi place să concurez, e distractiv!”, a dezvăluit ea în rarele ei interviuri oferite celor de la Financial Times.

Cum spuneam, Delphine este extrem de discretă, oferă foarte rar interviuri și, când o face, vorbește numai despre afaceri, niciodată despre viața ei privată. Prima ei căsnicie a început în 2005, când a ajuns la altar cu Alessandro Vallarino Gancia, moștenitorul italian al unei dinastii viticole.

Rochia ei de mireasă - de la cea mai frumoasă nuntă a anului, cum a denumit-o presa franceză la acel moment - a fost creată de Galliano și a necesitat 1.300 de ore pentru a fi creată. Cei doi soți au divorțat cinci ani mai târziu și franțuzoaica este acum implicată într-o relație cu miliardarul francez Xavier Niel, co-proprietarul ziarului Le Monde și deținătorul unei averi de peste 10 miliarde de euro. Xavier este cu un deceniu mai în vârstă decât partenera lui și este cunoscut precum acest „Steve Jobs francez”.

Arnault n-a făcut tam-tam nici pe marginea nașterii copiilor ei. Ea a adus-o pe lume pe fiica ei, Elisa, în august 2012, iar, în septembrie 2016, s-a născut Joseph. Un singur comentariu a făcut în presă despre viața ei de familie, spunând în Fashion Network, că încearcă să jongleze cariera cu maternitatea. Ha, ca orice alt muritor de rând! „Oricând am timp liber, încerc să-l petrec cu familia mea. E atât de simplu!”, a conchis ea în Financial Times.

Foto - InstagramRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg