Cine este și ce spune Sasha Walpole, „femeia mai în vârstă‟ cu care prințul Harry și-a pierdut virginitatea

Sasha Walpole, „femeia mai în vârstă‟, așa cum este prezentată în cartea de memorii semnată de Harry, „Rezervă‟, are 40 de ani și este mai tânără decât soția Meghan Markle (41 de ani).

image

Ea este femeia misterioasă care l-ar fi tratat ca pe un „tânăr armăsar‟ pe micul prinț, care și-a pierdut virginitatea în spatele unui pub, pe un câmp.

Cine este Sasha Walpole și ce spune femeia despre partida de sex cu prințul Harry?

Sasha este o fostă angajată la casa Regelui Charles al III-lea și, recent, a mărturisit că ea este femeia „mai în vârstă‟ care i-a furat virginitatea prințului Harry.

Sasha are acum 40 de ani și este cu doar doi ani mai în vârstă decât Harry. Femeia a declarat că ea și prințul au avut o partidă de sex rapidă în trecut, în vara anului 2001, pe când ea avea 19 ani, scrie The Sun. „Am păstrat acest secret timp de 21 de ani‟, a declarat Sasha într-un interviu acordat The Sun. Acțiunea a avut loc pe un câmp din spatele unui pub unde amândoi băuseră cu ocazia zilei de naștere a lui Walpole. După ce au consumat mai multe tipuri de băuturi tari, au ieșit afară să fumeze. Au trecut printr-o berărie, au escaladat un gard și, în final, au ajuns pe câmp, departe de privirile oamenilor. „A fost un act sexual foarte rapid, la propriu, între prieteni‟, a declarat Walpole, care a mai spus că Harry purta boxeri și totul s-a întâmplat în liniște, nu au existat discuții, nu s-au adresat cuvinte. La final, s-au întors pe drumuri separate la pub și, deși plecaseră de doar câteva minute, echipa de securitate a prințului îl căuta.

Citește și „Rezervă‟, cartea cu cea mai rapidă vânzare din toate timpurile! Experții au analizat adevărul Prințului Harry

„Nu știam că Harry era virgin la momentul respectiv. Apoi, mi-am dat seama că poate că era‟, a mărturisit Walpole, adăugând că nu știa ca tânărul print să fi avut vreo prietenă până atunci

Harry împlinise recent, la acea vreme, 17 ani, iar Sasha lucra la grajduri, la Highgrove, reședința Regelui Charles al III-lea. Erau doi adolescenți, „colegi‟, potrivit declarațiilor „femeii mai în vârstă‟.

În cartea de memorii „Rezervă‟, prințul a descris prima partidă de sex ca fiind un „episod lipsit de glorie‟, cu o „femeie mai în vârstă‟. Harry a dezvăluit în volumul-bombă că lui Sasha „îi plăceau caii, destul de mult, și m-a tratat nu foarte diferit de un armăsar tânăr… o plimbare rapidă, după care m-a plesnit peste fund și m-a trimis să pasc‟.

La rândul său, Walpole a declarat că nu a deranjat-o descrierea de „episod lipsit de glorie‟: „Nu a fost atât de glorios. Eram beți și făceam sex pe un câmp‟, a spus ea.

image

Sasha Walpole, în prezent, mamă a doi copii, conduce excavatoare și spune că nu l-a mai văzut pe Harry din acea noapte. Mai mult, nu a plănuit niciodată să dezvăluie întâlnirea lor: „Am păstrat acest secret timp de 21 de ani. Nu aș fi spus niciodată nimic dacă el nu ar fi scris în cartea sa‟, a spus ea.

@captură foto thesun.co.ukRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg