Cine este şi cum arată nepotul lui Marlon Brando. A avut o copilărie nefericită, dar astăzi este un model bine cotat

1 profimedia 0094193625 jpg jpeg

Carismaticul actor a obţinut numeroase nominalizări la premii importante şi aprecieri, fiind unul dintre cei mai mari actori de film ai secolului XX. Surpriza prezentului este nepotul său, care i-a moştenit trăsăturile fizice.

Marlon Brando a încetat din viaţă în anul 2004, dar el a lăsat moştenire Hollywood-ului mulţi viitori artişti. A lăsat în urma sa mulţi copii şi nepoţi, inclusiv unii care i-au moştenit aspectul clasic de tânăr cuceritor. Unul dintre ei este nepotul lui Brando, Tuki Brando, în vârstă de 31 de ani, băiatul lui Cheyenne Brando, fiica regretatului actor.

Tuki Brando a preluat de la Marlon carisma sa şi de bucură se succes în lumea modelling-ului, lucrând pentru unele dintre cele mai mari mărci de modă din lume. Tuki a fost descoperit pentru prima oară când a fost fotografiat cu bunica sa, actriţa Tarita Teriipaia, de fotogramul Bruce Weber. Weber a văzut potenţial în Tuki şi i-a propus ulterior o colaborare pentru coperta L'Uomo Vogue. Din acel moment, Tuki a fost cooptat pentru colaborări cu case de modă importante, precum: Chanel, Dolce & Gabanna, Versce sau TechnoMarine.

Tuki Brando, o viaţă trăită fără dragostea părinţilor

Deşi aparent Tuki Brando are o viaţă pe care mulţi şi-ar dori-o, acesta nu a fost lipsit de greutăţi. Tuki a rămas orfan la vârsta de cinci ani. Mama sa, Cheyenne Brando, s-a sinucis la vârsta de 25 de ani, iar tatăl său, Dag Drollet, a fost ucis de fratele vitreg al lui Cheyenne, Christian Brando, chiar înainte de naşterea lui Tuki. Unii spun că Dag Drollet a fost ucis pentru că o lovise pe Cheyenne, care era în acel moment însărcinată în opt luni. Însă, alţii sunt de părere că fratele lui Cheyenne părea să fie îndrăgostit de ea şi era gelos pe iubitul ei. În urma celor întâmplate, Tuki a ajuns să fie crescut de bunica Teriipaia, a treia şi ultima soţie a lui Marlon Brando.

Când Marlon a murit, actorul a lăsat în urmă o avere de milioane de dolari. Conform The Age, Brando şi-a lăsat banii copiilor, producătorilor, asociaţilor şi prietenilor săi, însă el i-a interzis atât fiicei sale Cheyenne, cât şi lui Tuki să primească orice moştenire.

2 tuki brando jpg jpeg

Amintirea pe care Tuki Brando o are cu bunicul său

În 2012, în timpul unui interviu, pentru MR Porter, Tuki a reflectat cu privire la amintirile pe care le are cu bunicul său: „Cea mai veche amintire a bunicului meu este când înotam împreună în piscină şi el vorbea despre tot ce a văzut în viaţa sa. M-a învăţat cum să îmi lucrez abdomenul în piscină‟, a spus Tuki. De asemenea, acesta şi-a amintit că Marlon îi spunea că: „Să te simţi bine cu tine însuţi este cel mai bun lucru‟.

Sursă foto: Pinterest, Arhivă



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg