Coafuri de mireasă pentru păr lung

1 70370 original jpg jpeg

Dacă ţi se pare dificilă alegerea stilului în care-ţi vei prinde părul în ziua cea mare îţi oferim câteva variante pentru a te inspira.

Coafuri de mireasă pentru păr lung– Coafură cu bucle

Elegant şi simplu,acest tip de coafură este potrivit pentru părul lung,dar şi mediu. Se începe prin ondularea părului. Apoi,se separă părul în cinci,două în laterale,una în faţă,alta în creştet şi ultima în spate. Cea din spate se împarte în trei şi fiecare se rulează pe două degete,de 2-3 ori,apoi se fixeazp cu 2 agrafe. După aceea,se tapetează puţin părul din secţiunea prinsă în faţă,pentru mai mult volum. Se tapetează,se desface secţiunea din creştet şi,alături de cea din faţă,se prinde în agrafe.

Pont

Pentru o mai bună stabilitate,se prinde bine cu degetele de la mâna stângă părul în timp se fixează părul cu agrafe,cu dreapta.

Cu porţiunea de păr rămasă liberă,se procedează la fel ca în cazul părului din spate. Se împarte în trei secţiuni şi se rulează pe degete fiecare şi se prinde în câte 2 agrafe. Se face la fel şi la secţiunile din laterale. La final,pentru siguranţă,se foloseşte fixativ.

Coafuri de mireasăpentru păr lung– Nodul infinitului

O coafură pe cât de simplu de realizat,pe atât de interesantă. Se prinde părul într-o coadă şi se împarte în două. Se rulează o secţiune,apoi se fixează în agrafe,în partea de sus. Se repetă procedura,prinzând părul în partea de jos.

Coafuri de mireasă pentru păr lung– Coafură în straturi suprapuse

Acest stil de coafură se face astfel:din laterale,se ia câte o şuviţă şi se prind amândouă la spate,cu un elastic. Apoi,de fiecare parte se alege o şuviţă,se petrece peste elastic,pentru a-l ascunde,şi se prinde cu un alt elastic,împreună cu o şuviţă din partea opusă. Se procedează la fel cu restul de păr,iar la final,se rulează ultima şuviţă rămasă şi se prinde cu o agrafă.

Coafuri de mireasă pentru păr lung– Coafură împletită

Pentru această coafură,se împarte părul în trei secţiuni. Partea din spate se împleteşte,apoi se rulează în sus şi se prinde cu agrafe,pe laterale. Din laterale,se iau şuviţe,câte una din fiecare parte,şi se petrec peste împletitură,fixându-se cu agrafe. Fiecare se prinde sub cea aflată în partea opusă şi se maschează agrafa trăgând puţin în jos câteva fire de păr din porţiunea de deasupra. Ultima şuvită,se rulează şi se prinde în mai mult agrafe.Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg