Coafuri simple, în doar 5 minute!

1 56459 original jpg jpeg

Dacă ai rămas fără timp, încearcă să te foloseşti de mici trucuri, care să te salveze de spălatul părului! Poartă accesorii capilare, fă-ţi cozi de cal asimetrice sau împleteşte-ţi părul, ca o zeiţă elenă. Nu durează mai mult de 5 minute!

Panglică lată

Poţi transforma un look simplu în ceva mai special cu ajutorul unei bentiţe late. Perie tot părul într-un coc dezordonat,în centrul capului. Pune-ţi apoi panglica lată,preferabil nu din saten,la câţiva centimetri de linia părului (după zona frunţii). Dă un pic şi cu fixativ!

Pe o parte

Cheia acestei „coafuri” este să păstrezi coada de cal cât mai jos şi cât mai lejeră. Perie un pic părul înainte şi du-l către o parte,folosind în acelaşi şi un produs de styling,care să fixeze coafura. Fixează coada astfel încât să fie aliniată cu partea de sus a maxilarului.

Împleteşte de cât mai sus!

Foloseşte o perie,preferabil din păr natural,pentru a trage tot părul spre spate,într-o coadă foarte strânsă şi cât mai sus poziţionată. Înfăşoară o şuviţă de păr în jurul elasticului cu care ţi l-ai prins,şi apoi fă în aşa fel încât capătul să nu fie vizibil. Împleteşte coada  şi apoi slăbeşte-o un pic de la mijloc în jos,trăgînd de lateralele împletiturii.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg