Combinarea culorilor la machiaj

1 67743 original jpg jpeg

Atunci când ştii să combini cum trebuie culorile pentru machiaj, arăţi foarte bine, iar machiajul ţi se potriveşte perfect. Află din acest articol cum să combini culorile la machiaj, pentru ca să arăţi mereu în formă.

Combinarea culorilor este o artă,mai ales când vine vorba despre machiaj. Machiajul trebuie să se facă în funcţie de culoarea tenului,a părului şi a ochilor. Atunci când ştii să combini cum trebuie culorile pentru machiaj,arăţi foarte bine,iar machiajul ţi se potriveşte perfect. Află din acest articol cum să combini culorile la machiaj,pentru ca să arăţi mereu în formă.

Combinarea culorilor la machiaj-machiază-te cu culorile potrivite tenului tău

Mai întâi,află că există culori calde şi culori reci. Galben,galben-verde,oranj,roşu-oranj sunt culori calde,iar mov,albastru-verde,roşu,violet sunt culori reci. Aceasta este o regulă,în mare. Dar,de exemplu,roşu poate fi culoare caldă când are la bază portocaliu şi poate fi rece când are la bază albastru. La fel este şi verdele,care în combinaţie cu galben este caldă,iar în combinaţie cu albastru este rece. Aşadar,în funcţie de nunaţa tenului tău,este bine să alegi ce culori funcţionează cel mai bine. 

Pentru tenul deschis culorile reci merg foarte bine,însă dacă tenul deschis are nunaţe calde,merg mai bine culorile calde. Două lucruri trebuie să ai în vedere atunci când combini culorile la machiaj. Culorile opuse puse una peste alta se estompează,dar puse una lângă alta devin şi mai intense. Depinde ce efecte cromatice vrei să obţii. Iată un exemplu mai jos.

ab03419008a9eac50641f303d6929e34 jpg jpeg

Combinarea culorilor la machiaj-scoate în evidenţă culoarea ochilor prin a te machia cu culori opuse

Când vrei un machiaj perfect,ai nevoie să ştii să ascunzi imperfecţiunile. Foloseşte galben pentru estomparea cearcănelor,semnelor sau venelor ieşite. Foloseşte portocaliu pentru a masca cearcăne sau alte imperfecţiuni şi pentru a intensifica ochii albaştri. Foloseşte nuanţe de galben-verde pentru a estompa semne sau pete roşii.

Când vrei să scoţi în evidenţă culoarea ochilor,foloseşte culori opuse pentru a intensifica culoarea. Pentru ochii verzi,de exemplu,merg de minune culori ca mov,lila,roz,iar pentru ochii albaştri maro,auriu sau oranj sunt perfecte.

Este foarte simplu,de fapt. Pentru tenul cald se potrivesc toate culorile în nunaţe calde,iar pentru tenul rece,merg excelent culorile intense reci. Nu te limita la folosirea culorilor,ci doar respectă nunaţa tenului. Vei fi uimită de modificările care apar,atunci când foloseşti culorile potrivite pentru tine. Nuanţele de roz merg de minune cu tenul cald.

a79d8dcc0b215d859311d5f29d187e0b jpg jpeg

Combinarea culorilor la machiaj-cum ştii ce tip de ten ai,rece sau cald?

Venele de culoare albăstrui-verde vorbesc despre un ten deschis,rozaliu,care se încadrează la ten rece. Culoare pielii este în general deschisă,deci culorile intense,reci se potrivesc de minune. Poţi folosi făăr probleme albastru,violet,roşu-violet şi alte nuanţe reci.

Venele de culoare verzui indică o culoare a tenului galbenă,deci o culoare caldă. Acestui tip de ten i se potrivesc de minune nuanţele calde de bej,crem,roz,auriu,oranj,portocaliu,piersică,corai,cărămiziu. Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg