Concert aniversar Cargo

1 80611 original jpg jpeg

Mai sunt doar câteva zile până pe 30 martie 2018, când rockerii vor ocupa Sala Palatului pentru a sărbători cum se cuvine cei 33 ani de existenţă a trupei Cargo. Supranumită de fani ”Cea mai bună trupă rock din Romania” şi medaliată de Preşedintele României pentru întreaga activitate muzicală, Cargo are la activ mii de concerte, 10 albume şi zeci de hituri, între care unele se difuzează încă la radio, chiar şi după 15 ani de la lansare, cum ar fi ”Daca ploaia s-ar opri”, ”Doi pasi” şi ”Ziua Vrajitoarelor”.

Invitat într-o emisiune radio, pentru a promova concertul aniversar, liderul şi fondatorul trupei Cargo, Adrian Bărar, a abordat şi subiectul patriotismului în România:

”Faptul că suntem patrioţi se înţelege greşit câteodată. Eu cred că orice schimbare în bine într-o ţară necesită mai întâi o schimbare în bine în tine. Faptul că am lansat ultima piesă pe 24 ianuarie nu este o întâmplare, însă nicidecum nu am făcut ”Romanie, te strig” pentru protestele de stradă din Piaţa Victoriei”, spune Adrian Barar.

În cadrul aceluiaşi interviu, Adrian Bărar a derulat poveşti petrecute în ”familia Cargo” dar a explicat şi valorile care au stat mereu la bază unei trupe atât de longevive şi cu principii sănătoase:

  ”Pentru noi aceşti 33 ani au fost foarte frumoşi şi fructuoşi, nici nu îmi dau seama când au trecut. Aşa cum mă mai uit câteodată în buletin şi nu îmi vine să cred cum trece timpul, la fel cu Cargo. Nu ne place să lăsăm pe nimeni să se uite sub capacul ciorbei pe care o fierbem noi, ne-am văzut de drumul nostru şi iată că poate şi de asta Cargo a împlinit 33 ani. Chiar dacă am avut, ca în orice familie, tot felul de momente cu necazuri şi căderi, pe care poate puteam să le evităm, ele fac parte acum din trecut”, încheie liderul trupei.

Pentru concertul aniversar din data de 30 martie 2018, rockerul le-a transmis fanilor:

”Va aştept pe toţi să veniţi la Sala Palatului, pe toţi cei care ne-aţi susţinut cu aplauzele, cu prezenţa la concertele noastre, cu biletele pe care le-aţi cumpărat. Şi vreau să vă spun că vă mulţumesc!”Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg