Cosmetice cu miere Manuka

1 68582 original jpg jpeg

Mierea Manuka este un tip de miere unică în lume, ce se extrage din arborele de Manuka, arbore ce creşte şi se dezvoltă în insulele sălbatice ale Noii Zeelande. Această miere deosebită a fost folosită de secole de către triburile Maori, apoi de coloniştii europeni, fiind recunoscută pentru proprietăţile sale terapeutice.

Mierea Manuka este un tip de miere unică în lume,ce se extrage din arborele de Manuka,arbore ce creşte şi se dezvoltă în insulele sălbatice ale Noii Zeelande. Această miere deosebită a fost folosită de secole de către triburile Maori,apoi de coloniştii europeni,fiind recunoscută pentru proprietăţile sale terapeutice.

Medicina modernă a descoperit că mierea Manuka are proprietăţi antibacteriene,antivirale,antiseptice,antifungice,antiinflamatorii,antioxidante şi antimicrobiene foarte puternice,ajutând la dezvoltarea şi susţinerea unui sistem imunitar bun. Astfel,mierea poate fi folosită ca tratament natural pentru o gamă largă de afecţiuni.

Cosmetice cu miere Manuka – efectele nebănuite ale celui mai scump tip de miere din lume

Mierea Manuka este de trei feluri:de consum,neavând activitate antibacteriană semnificativă;activă,având activitate antibacteriană peroxidică (orice tip de miere are activitate peroxidică,însă analizele de laborator asupra mierii Manuka a scos la iveală că aceasta atinge niveluri nemaîntâlnite) şi miere Manuka UMF (Unique Manuka Factor),cu activitate antibacteriană non-peroxidică.

Ultimul tip de miere Manuka este produs în cantităţi foarte mici de către albine,nu se cunosc condiţiile care favorizează producerea acestui tip de miere şi este cea mai scumpă miere din lume. De aceea,acest ultim tip de miere Manuka este comercializat numai de producătorii cu licenţă şi atestată doar în laboratoarele Unique Manuka Factor Honey Association.

Mierea Manuka activă şi UMF s-a demonstrat a fi eficientă în tratarea multor afecţiuni,precum afecţiuni interne ca dureri de stomac,ulcere,colon iritabil,arsuri,dureri de gât şi gripe,probleme ale gingiilor,dar şi afecţiuni externe ca dermatite,Psoriazis,acnee,arsuri,răni,ulcere de piele,infecţii din spital (stafilococul auriu),erupţii cutanate,înţepături de insecte,ciuperci ale unghiilor,infecţii cauzate de ciuperci,pecingine.

Cosmetice cu miere Manuka – străluceşte cu produse cosmetice făcute în casă

Având un spectru atât de larg de acţiune antibacteriană şi antimicrobiană,există numeroase cosmetice care conţin miere Manuka. De la săpunuri de mână la şampoane şi creme pentru tratarea diferitelor probleme de piele,cosmeticele ce conţin produse organice şi bioactive,inclusiv miere Manuka sunt unele dintre cele mai eficiente.

Mierea Manuka stimulează regenerarea celulară,astfel acţionând ca un hidratant excelent pentru tenul uscat,matur,afectat de acnee sau alte probleme vizibile. Cremele,balsamul de buze sau produsele pentru păr cu miere Manuka sunt o binecuvântare pentru aspectul fizic plăcut al femeilor. Mai jos aveţi câteva tratamente cu miere Manuka,pe care să le preparaţi acasă.

Lapte de toaletă cu miere Manuka,o mască de faţă pentru toate tipurile de ten. Se încălzesc 2 linguri de lapte proaspăt pe baie de aburi,se pune ¼ linguriţă de miere Manuka activă,apoi se pun câteva picături de apă de trandafiri,pentru un miros frumos. Mierea se pune după ce laptele se răceşte până la minim 40 de grade. Acest produs cosmetic făcut în casă va reda strălucirea tenului,va îndepărta oboseala de pe faţă şi va alunga tristeţea. Cleopatra folosea deseori mască de faţă cu lapte şi miere.

Pentru tratamentele de faţă puteţi face amestecuri din miere de Manuka cu făină de ovăz,suc de lămâie şi uleiuri esenţiale pentru a aduce un plus de strălucire şi un miros deosebit. Mierea de Manuka se poate folosi inclusiv pentru tratamentele capilare,pentru înfrumuseţarea unghiilor şi pentru protecţia buzelor. Conţinutul mare de antioxidanţi din mierea Manuka redă buzelor aspectul estetic tineresc.Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg