Cristina Cioran: «Mi-ar fi plăcut mult să fi fost pianistă!»

1 57559 original jpg jpeg

Îţi povesteşte câte-n lună şi-n stele, în fiecare dimineaţă, în emisiunea „Draga mea prietenă“, pe care o prezintă la Kanal D, alături de Paula Chirilă, şi-ţi dăruieşte clipe preţioase de relaxare. Ştiai însă că i-ar fi plăcut să cânte, că e pasionată de design vestimentar şi că-şi face singură bijuterii şi creme pentru ten?

Ţi-ai făcut o schimbare de look după ani buni,în semn de admiraţie pentru actriţa care are rolul principal în serialul „Suleyman Magnificul”...

Am tăiat un pic din păr şi am o altă coafură. Dacă te referi la roşcat,a fost doar pentru o săptămână şi a fost o decizie îndrăzneaţă. M-am convins singură şi tot singură m-am decis să mă întorc la blond. Îmi place mai mult cum îmi stă această culoare,care se potriveşte cu personalitatea mea.

Ţi-ar fi plăcut să fi jucat într-o astfel de producţie?

Sigur! Este un serial foarte puternic,istorico-romanţat. De foarte puţine ori poţi avea ocazia să joci într-un serial istoric,într-un film care să aibă asemenea decoruri şi ţinute.

În pielea cărui personaj ai fi vrut să intri şi prin ce te-a cucerit?

Hurrem,desigur. Este un personaj-cheie,traversează o multitudine de stări,este un caracter puternic. Nu m-am decis încă dacă este un personaj negativ sau pozitiv.

Căţelul Ami şi Roxana,pisica,sunt sufletul ei şi-i ocupă foarte mult din timpul liber

simeon stalpnicul png

În ce proiecte mai eşti implicată?

În afara emisiunii „Draga mea prietenă“,pe care o realizez alături de Paula Chirilă,colega şi prietena mea,fac parte din echipa de organizare a unor evenimente culturale,scriu,prezint evenimente.

Dacă n-ai fi fost actriţă sau prezentator TV,ce ţi-ai fi dorit să faci în viaţă şi de ce?

Mi-ar fi plăcut mult de tot să cânt şi să fiu pianistă. Sunt singurele mele regrete legate de carieră.

Exceptând ceea ce se petrece în viaţa ta profesională,ce altceva îţi bucură sufletul în timpul liber?

Căţelul meu,Ami,şi Roxana,pisica,sunt sufletul meu. Îi ador,aşa că ei ocupă foarte mult din timpul meu liber. Este adevărat că sunt pasionată de design,iar dacă îmi găsesc timp,fac rochiţe,bluze şi câteodată bijuterii.

Într-un interviu anterior,spuneai că îţi prepari singură creme pentru îngrijirea corporală,100% naturale...

În principal,sunt creme de faţă,cum este şi cea pentru ten uscat şi sensibil pe care o prepar din unt de shea,ulei esenţial de arbore de ceai,colagen vegetal,pudră de aloe vera,ulei de argan,apă de trandafiri şi apă. Atenţie! Aceste creme se ţin la temperatura de maximum 160 Celsius şi se folosesc repede pentru că n-au conservanţi.

Spuneai şi că vei breveta o reţetă de cremă pentru tenul normal. Când crezi că se va întâmpla asta?

Nu ştiu încă,pentru că n-am avut timp să mă ocup mai mult de lucrul ăsta,însă am toată viaţa înainte s-o fac. Mi-aş dori să aprofundez acest domeniu.

Ai adoptat un alt stil alimentar,„raw food” (hrană vie care nu necesită prepararea la cald). Sunt curioasă cum te face să te simţi.

Îmi plac foarte mult reţetele raw-vegane,dar în momentul de faţă nu pot spune că am adoptat în totalitate acest stil de viaţă. Deocamdată nu renunţ la carne.

Acum ceva timp,o publicaţie a scris despre tine că refuzi să mai vorbeşti despre căsătorie sau copii,pentru că nu eşti deloc interesată să devii soţie sau mamă. Ţi-ai schimbat părerea între timp?

Publicaţia respectivă probabil că a înţeles greşit ceea ce-mi doresc eu de la viaţă. Din motive personale,evit răspunsul la asemenea întrebări,pentru că nu-mi doresc să fac un caz din asta. Evident că-mi doresc copii şi,de ce nu,să mă şi căsătoresc.

Ce-ţi doreşti pentru Sărbătorile care se apropie?

Anul acesta,vreau să merg la mama şi la sora mea,în Marea Britanie,să-mi văd nepoţelul,cumnatul,să mănânc mâncare făcută de mama şi dulciuri pregătite de sora mea.

3 decizii luate în viaţă,pe care le consideră îndrăzneţe

1. Am urcat singură în avion şi am plecat să-i fac o surpriză surorii mele de ziua ei,în Marea Britanie.2. Am scris o piesă de teatru.3. Mi-am luat pisică.Recente

Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Jennifer Lopez jpeg
Shania Twain la aproape 60 de ani jpg
caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg