Culori care te întineresc

1 66531 original jpg jpeg

Tot ce trebuie să faci pentru un look nou este să-ţi schimbi culoarea părului. O dată cu trecerea timpului, femeile trebuie să-şi aleagă nuanţa părului şi în funcţie de maturitatea căpătată. Ce poate fi măgulitor pentru o tânără de 20 de ani, nu este de obicei potrivit şi pentru o femeie de vârstă mijlocie. Iată cum alegi o culoare care să te întinerească şi să rezoneze cu pigmentul feţei.

MarouriExistă nuanţe de maro,care vin bine oricui. De la ciocolată neagră,la maro deschis,auriu,există o culoare potrivită pentru toată lumea. Un efect secundar al îmbătrânirii îl reprezintă pierderea pigmentului pielii. De aceea,potrivit ar fi să-ţi deschizi cu două tonuri culoarea părului.

O culoare mai deschisă te va face să arăţi mai tânără. Evită culorile de păr închise,cum ar fi maroul stins sau negrul. Mai degraba,alege un maro ciocolatiu mediu sau un maro nisipiu.

Blondul este opţiunea ideală pentru femeile mature,deoarece dă viaţă pielii,în timp ce maschează şi firele albe de păr. Dacă eşti blondă sau vrei să devii una,alege o nuanţă de miere,cu tonuri aurii.

Această nuanţă de blond dă un plus de roz pielii. Stai departe de blondul platinat,care te poate face să arăţi şi mai matură.

O combinaţie de culori de păr,multidimensionale,creează un aspect tineresc,natural,care îţi va sublinia frumuseţea naturală. Cel mai bun mod de a crea acest look este să optezi pe ton-sur-tonuri luminoase.

Aceasta presupune un amestec de tonuri şi subtonuri,subtile totuşi. Prea mult contrast te poate îmbătrâni. Tonurile ar trebui să fie rezultatul a două nuanţe naturale,iar subtonurile,mai închise decât nuanţa ta naturală.