Culori de păr pentru ten măsliniu. Cele mai sexy combinaţii

1 68140 original jpg jpeg

Natura îmbină cum trebuie părul, cu tenul şi ochii, dar atunci când vrei să arăţi un pic mai special, trebuie să cunoşti câteva trucuri despre culorile potrivite tenului tău măsliniu. Iată câteva culori de păr pentru ten măsliniu.

Dacă ai pielea măslinie şi vrei un look cât mai frumos pentru părul tău,care să fie în acelaşi ton cu pielea,iată câteva idei de culori de păr pentru ten măsliniu. Tenul măsliniu,de obicei,are nuanţe de galben sau verde. Aşadar,ia în considerare anumiţi factori. Nuanţa de şaten la tenul măsliniu poate arăta foarte bine,dacă se ţine cont de culoarea ochilor şi ce fel de nuanţe predomină la tenul tău. Nuanţele de blond pentru tenul măsliniu pot merge excelent,atât pentru cele care au nuanţe mai calde de măsliniu,cât şi pentru cele cu nuanţe mai accentuate. Roşcatul se potriveşte cel mai bine pentru nuanţele pronunţate ale tenului măsliniu.

Culori de păr pentru ten măsliniu – ten măsliniu cu nuanţe calde

Atunci când tenul tău măsliniu are mai degrabă nuanţe calde,alege nuanţe care să fie pe aceeaşi linie cu tenul,adică nuanţe calde. Alege de la blondul auriu,şaten cafea,culoarea caramelului până la nuanţe de castaniu. Poţi alege şi roşcat,mai ales culoarea cuprului sau cupru auriu sau cupru-cărămiziu.

Nuanţe reci de ten măsliniu

În general,pielea măslinie are nuanţe reci. Aşadar,trebuie să alegi dintre culori de păr pentru ten măsliniu mai reci, care să continue linia nuanţelor. Încearcă cu încredere culoarea mierii,culori cenuşii,blond platinat,cenuşiu-maro închis,cupru închis,dar şi violet sau burgundy. De luat în considerare faptul că cenuşiul şi blondul platinat nu merg cu nuanţele mai închise de ten măsliniu.

Tenul măsliniu cu nuanţe reci şi ochii căprui-verde se potrivesc de minune cu nuanţe închise de şaten,dar şi nuanţe reci de roşcat. Deci,evită cât mai mult nuanţele de blond. Şaten deschis sau închis,nuanţele mai închise de brunet pot fi o alegere extraordinară,de asemenea.

Culori de păr pentru ten măsliniu pal şi ochi căprui închis

Dacă ai un ten măsliniu rece şi ochii mari de culoare căprui închis,iar culoarea naturală a părului este negru,îţi poţi deschide tenul prin următorul truc. Foloseşte nuanţe mai închise la bază şi din ce în ce mai deschise spre vârfuri,până la culoarea mierii chiar. Tenul ţi se va deschide foarte frumos,iar nuanţa măslinie va fi pusă în evidenţă. De asemenea,poţi folosi culoarea cafelei la bază şi spre vârf nuanţe de şaten nisip. Aceste nuanţe deschise îţi vor pune în prim plan ochii mari căprui închis.

Culori de păr pentru ten măsliniu – ten măsliniu şi ochi negri

Ochii negri sunt foarte expresivi şi pătrunzători,deci merită să-i pui în evidenţă cât mai mult. Iar când ai ten măsliniu şi ochi negri,trebuie să te fereşti de culorile foarte închise la păr,dacă vrei să îţi luminezi faţa. Combinaţiile potrivite în acest caz sunt şaten mediu sau chiar închis,blond foarte închis sau şaten închis. Aceste nuanţe vor merge perfect cu ochii tăi negri.

Pentru ochi verzi  

Când ai ten măsliniu şi ochi verzi,tot ce trebuie să faci este să-ţi pui ochii mari,superbi în evidenţă. Aşadar,alege nuanţe închise de ciocolatiu,cenuşiu închis şi nuanţe uşor deschise de caramel. De asemenea,poţi încerca nuanţele lemnului de mahon sau cappucino.

Culori de păr pentru ten măsliniu - Roşcat pentru pielea măslinie cu nuanţe de verde

Tenul măsliniu cu nuanţe de verde se completează perfect cu nuanţele roşcate. Castaniul închis şi culoarea căpşunii pot fi alegerea perfectă. Roşcatul închis sau culoare cuprului,chiar şi blondul roşcat sunt alegeri care se potrivesc foarte bine tenului tău.