Cum a reușit Iris Apfel să atingă o vârstă de invidiat. „Acesta este biletul longevității‟, spunea ea

Excentrică și mereu în tendințele modei, Iris Apfel a fost dintotdeauna preocupată să ducă un stil de viață activ și sănătos. De altfel, obiceiurile bune au ajutat-o să trăiasă 102 ani!

image

Iris Apfel, care s-a stins din viață pe 1 martie 2024, va rămâne în amintirea celor care au cunoscut-o drept un simbol al modei din New York și vedetă pe Instagram, unde peste 3 milioane de fani îi urmăreau activitatea. În timpul vieții, Iris Apfel a impresionat cu hainele ei colorate, bijuteriile mari și, desigur, cu ochelarii supradimensionați și îndrăzneți.

A fost un model din multe puncte de vedere, dar mai ales în ceea ce privește stilul de viață activ, care, potrivit „Best Life‟, ar fi ajutat-o să atingă vârsta de 102 ani. De pildă, Iris Apfel avea 97 de ani când a semnat cu o agenție mare de modele și a devenit astfel un influencer de încredere. Vedeta a colaborat cu branduri mari de haine și cosmetice și era convinsă că „vârsta este doar un număr‟. La împlinirea vârstei de 100 de ani, ea a spus într-un interviu pentru „People‟:

„Am 100 de ani, ce altceva să mai fac? Nu joc bridge, nu joc golf. Îmi place să lucrez și îmi place foarte mult ceea ce fac.‟ 

Iris Apfel: „Ridurile sunt un semn al curajului‟

În timpul vieții, Iris Apfel a remarcat că longevitatea nu este posibilă fără riduri, iar atitudinea pozitivă, curiozitatea, voința de a nu fi obsedată de propria imagine și simțul umorului au ajutat-o:  

„Pentru mine, ridurile sunt un semn al curajului. Dacă Dumnezeu este bun cu tine și îți dă acești ani, de ce să încerci să îi ascunzi? Nu mă gândesc niciodată la vârsta mea, este doar un gând trecător. Poate că acesta este biletul longevității. Dacă vrei să rămâi tânără, trebuie să gândești ca o tânără. Simțul umorului și curiozitatea sunt secretele mele. Mă mențin tânără, copilăroasă, deschisă către oameni și lucruri noi, mereu pregătită pentru o altă aventură. Nu vreau să devin o bătrână nesuferită, ci să dețin recordul pentru cea mai bătrână adolescentă din lume‟, a spus vedeta în emisiunea „Good Morning America‟. În ceea ce privește dieta pe care a urmat-o, Iris Apfel spunea că nu mănâncă fast-food și nu bea sucuri. 

Sursă foto: Instagram - @IrisApfel  



Recente

Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg