Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 kilograme. A consumat zilnic această legumă

2 cum a slabit anamaria prodan jpg jpeg

Anamaria Prodan a slăbit 17 kilograme, în opt luni. La 47 de ani, soţia lui Laurenţiu Reghecampf arată incredibil şi nu se sfieşte să îşi pună noua siluetă în evidenţă.

Anamaria Prodan ajunsese la 72 de kilograme, când a decis că este momentul să facă o schimbare.

Impresara fotbaliştilor din România susţine că şi-a diminuat enorm porţiile. Nu face foamea, dar mănâncă foarte puţin. A consumat zilnic castraveţi şi a băut foarte multă apă.

Cum îşi îngrijeşte părul dacă nu mănâncă

Totodată, ea a declarat că sportul a fost foarte important pentru a ajunge la rezultatele pe care şi le-a dorit. Cu un regim alimentar strict şi cu mişcare, Anamaria Prodan a reuşit să slăbească 17 kilograme în opt luni, adică aproximativ 2 kg pe lună. 

"Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea", a declarat pentru Click! Anamaria Prodan.

        Vezi această postare pe Instagram                   #me #loveyourself O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe Mai 5, 2019 at 2:11 PDT

#me #loveyourself

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) peRecente

Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg