Cum arată acum şi cu ce se ocupă Lisa Loring, cea care a jucat-o pe Wednesday, în serialul de succes „Familia Addams‟

1 lisa loring jpg jpeg

Actriţa Lisa Loring avea doar cinci ani atunci când a jucat rolul iconic Wednesday Addams, în serialul de televiziune „Familia Addams‟. Acum, ea are 63 de ani şi arată fabulos!

În trecut, în serialele TV cunoscute au domniat poveştile simple, care promovau amuzamentul şi valorile esenţiale ale familiei. Asta până în anul 1964, când lumea întreagă a cunoscut un nou tip de familie: Familia Addams, sumbră şi înfricoşătoare, dar în acelaşi timp, comică şi iubitoare. Serialul a fost, de fapt, un adevărat spectacol satiric, care s-a bucurat de mari audienţe, în acea vreme.

Serialul Familia Addams a avut mare impact asupra telespectatorilor. Fanii au fost captivaţi, în special, de Wednesday Addams, fiica cea mică a protagoniştilor, Morticia şi Gomez. Celebrul rol, atât adorabil, cât şi morbid, a fost interpretat de Lisa Loring, cea care avea la acea vreme doar cinci ani. Astăzi, Loring are 63 de ani şi a lăsat Hollywoodul în urmă, pentru o altă carieră.

Loring s-a născut în Insulele Marshall, aproape de Hawai, însă la vârsta de trei ani s-a mutat în Los Angeles, deoarece părinţii ei au divorţat şi a fost nevoită să îşi schimbe domiciliul. La vârsta de cinci ani şi-a făcut prima apariţie pe ecran, într-un episod din serialul Dr. Kildare, iar imediat i-a fost atribuit emblematicul rol Wednesday Addams, un rol care avea să îi modeleze cariera.

Astăzi, aproape şase decenii mai târziu, ea îşi aminteşte de începuturile sale, cu mare drag: „A fost ca o familie adevărată. Nu aş fi putut alege o distribuţie şi o echipă mai bună. Carolyn Jones şi John Astin (Gomez şi Morticia) au fost ca nişte părinţi pentru mine. Au fost grozavi. Trebuia să învăţ să memorez, înainte să citesc scenariul, pentru că aveam doar cinci ani şi jumătate, când am început să joc‟, a spus ea, într-un interviu.

Când serialul s-a terminat, ea a continuat să joace în mai multe filme şi seriale cunoscute. Cariera ei de actriţă a încetinit la începutul anilor ’90, moment în care a recunoscut că s-a luptat cu abuzul de substanţe interzise. După ce a fost internată într-un centru de dezintoxicare, ea a mai primit câteva roluri, însă foarte mici. Între timp, a renunţat la actorie şi a lucrat ca make-up artist şi pentru o firmă de design interior din California. În plan amoros, Loring a trecut prin 3 divorţuri, iar din primele două casnicii, are două fiice. În prezent, este căsătorită cu actorul Graham Ritch, se concentrează pe viaţa de familie şi este public speaker.

2 loring lisa jpg jpeg

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg