Cum arată Anya Amasova, din „Spionul care mă iubea‟, la 74 de ani. A fost căsătorită cu un conte în trecut

1 2 jpg jpeg

Ţi-o aminteşti pe Anya Amasova sau „Triple X‟, din filmul „Spionul care mă iubea‟? Barbara Bach, actriţa care a jucat-o pe Anya, are acum 74 de ani şi este căsătorită cu un artist extrem de cunoscut.

Filmul „Spionul care mă iubea‟ (1977), cu James Bond, a fost unul dintre cele mai importante pelicule ale anilor ’70. Filmul a pus pe tapet viaţa spionului, James Bond, care se aliază cu o frumoasă agentă rusoaică, Anya Amasova, pentru a găsi persoanele responsabile de dispariţia mai multor submarine americane şi ruseşti. În mod clasic, Anya îi atrage atenţia lui Bond, iar datorită isteţimii sale, ea devine şi una dintre favoritele „fete Bond‟, din toate timpurile.

În ciuda faptului că filmul i-a adus multă popularitate, Barbara Bach a avut doar mici roluri, la scurt timp după ce pelicula a fost lansată. Astăzi ea îşi ţine viaţa departe de marile şi micile ecrane şi este căsătorită cu una dintre cele mai vechi vedete rock din lume - Ringo Starr.

Barbara Bach, de la actorie la viaţă de contesă

Barbara Bach s-a căsătorit pentru prima dată în anul 1966, cu Augusto, contele Gregorini di Savignano di Romagna, un om de afaceri, de viţă nobilă. În urma căsniciei, Barbara a devenit o adevărată contesă şi i-a dăruit lui Augusto doi copii, pe Francesa şi pe Gianni. Din păcate, relaţia lor nu a funcţionat, iar în 1975 cei doi au divorţat. Fiica lui, Francesca şi-a urmat mama în industria divertismentului, ea fiind astăzi o scriitoare şi un regizor de succes.

În 1981, Bach s-a căsătorit cu Ringo Starr, fostul membru al trupei britanice The Beatles. Drumurile lor s-au intersectat atunci când au jucat împreună în comedia „Caveman‟, din 1981. Artistul a spus că atunci când a văzut-o pe Barbara „a fost dragoste la prima vedere‟: „O iubesc. Am iubit-o de când am văzut-o prima dată. Ea era la aeroport cu un iubit, iar eu în acelaşi loc. S-a întâmplat să mergem în Mexic, să filmăm pentru acelaşi film. Nu am avut niciun plan, a fost ok şi iată-ne! Ne înţelegem bine împreună!‟, a spus artistul pentru „Irish Examiner‟. Anul acesta, în aprilie, Barbara Bach şi Ringo Starr vor sărbători 41 de ani de la căsătoria lor.

În ceea ce priveşte succesul din „Spionul care mă iubea‟, Barbara l-a descris pe Bond a fi „un porc şovin care foloseşte fete pentru a-l proteja împotriva gloanţelor‟.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg