Cum arată Anya Amasova, din „Spionul care mă iubea‟, la 74 de ani. A fost căsătorită cu un conte în trecut

1 2 jpg jpeg

Ţi-o aminteşti pe Anya Amasova sau „Triple X‟, din filmul „Spionul care mă iubea‟? Barbara Bach, actriţa care a jucat-o pe Anya, are acum 74 de ani şi este căsătorită cu un artist extrem de cunoscut.

Filmul „Spionul care mă iubea‟ (1977), cu James Bond, a fost unul dintre cele mai importante pelicule ale anilor ’70. Filmul a pus pe tapet viaţa spionului, James Bond, care se aliază cu o frumoasă agentă rusoaică, Anya Amasova, pentru a găsi persoanele responsabile de dispariţia mai multor submarine americane şi ruseşti. În mod clasic, Anya îi atrage atenţia lui Bond, iar datorită isteţimii sale, ea devine şi una dintre favoritele „fete Bond‟, din toate timpurile.

În ciuda faptului că filmul i-a adus multă popularitate, Barbara Bach a avut doar mici roluri, la scurt timp după ce pelicula a fost lansată. Astăzi ea îşi ţine viaţa departe de marile şi micile ecrane şi este căsătorită cu una dintre cele mai vechi vedete rock din lume - Ringo Starr.

Barbara Bach, de la actorie la viaţă de contesă

Barbara Bach s-a căsătorit pentru prima dată în anul 1966, cu Augusto, contele Gregorini di Savignano di Romagna, un om de afaceri, de viţă nobilă. În urma căsniciei, Barbara a devenit o adevărată contesă şi i-a dăruit lui Augusto doi copii, pe Francesa şi pe Gianni. Din păcate, relaţia lor nu a funcţionat, iar în 1975 cei doi au divorţat. Fiica lui, Francesca şi-a urmat mama în industria divertismentului, ea fiind astăzi o scriitoare şi un regizor de succes.

În 1981, Bach s-a căsătorit cu Ringo Starr, fostul membru al trupei britanice The Beatles. Drumurile lor s-au intersectat atunci când au jucat împreună în comedia „Caveman‟, din 1981. Artistul a spus că atunci când a văzut-o pe Barbara „a fost dragoste la prima vedere‟: „O iubesc. Am iubit-o de când am văzut-o prima dată. Ea era la aeroport cu un iubit, iar eu în acelaşi loc. S-a întâmplat să mergem în Mexic, să filmăm pentru acelaşi film. Nu am avut niciun plan, a fost ok şi iată-ne! Ne înţelegem bine împreună!‟, a spus artistul pentru „Irish Examiner‟. Anul acesta, în aprilie, Barbara Bach şi Ringo Starr vor sărbători 41 de ani de la căsătoria lor.

În ceea ce priveşte succesul din „Spionul care mă iubea‟, Barbara l-a descris pe Bond a fi „un porc şovin care foloseşte fete pentru a-l proteja împotriva gloanţelor‟.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente

Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg