Cum arată Maia, din Lacrimi de iubire. Actriţa s-a căsătorit

1 84476 original jpg jpeg

Lacrimi de iubire este una din telenovelele româneşti care s-au bucurat de un real succes. Cea mai îndrăgită persoană din ea a fost Maia care a fost interpretată de Nicole Gheorghiu. S-a bucurat de multă atenţie la vremea respectivă, dar apoi s-a scufundat în anonimat. Dar cum arată acum Maia, din Lacrimi de iubire?

Cum arată Maia, din Lacrimi de iubire

Actiţa e schimbată total, cum era şi de aşteptat. După ce telenovela Lacrimi de iubire s-a terminat, Nicole Gheorghiu a mai jucat şi în filmul francez What War May Bring, 2010. Apoi a renunţat complet la actorie pentru psihologie. Între timp, actriţa s-a căsătorit şi a făcut şi o fetiţă.

image
image

'Am un cabinet privat şi colaborez cu două şcoli private ca psiholog şcolar, ăsta fiind şi motivul pentru care am renunţat la media. M-am simţit mai bine eu cu mine, cariera şi familia. Mi-e bine aşa…mai în umbră, mă simt confortabil şi liniştită', spunea Nicole, într-un interviu acordat în urmă cu mai mulţi ani pentru Cancan.

Nicole Gheorghiu e căsătorită şi are o fiică

'Pe soţul meu l-am cunoscut la munte, la un Revelion. El m-a văzut, eu nu l-am observat, eram singură şi n-am conştientizat prezenţa lui. Apoi, ne-am luat la ceartă pe diferenţă culturale, bucureşti versus olteni, şi aşa ne-am apropiat.', a mărturisit Nicole la 'Totul pentru dragoste'.

image
image

'Sunt gelos, dar nu o arăt. Ştiu din alte relaţii că gelozia nu e bună.', a mărturisit soţul ei.

Cuplul trecea printr-o perioadă cu probleme când Nicole a aflat că este însărcinată. Din fericire, fiica lor a reuşit să le salveze relaţia şi acum sunt o familie fericită.

image
image

'A venit într-un moment perfect, în ciuda faptului că nu-mi doream să am un copil. M-a ajutat să conştientizez încotro vreau să mă îndrept, să înţeleg că cea mai importantă e familia mea. Nu ştiam că poate să existe în sufletul unui om atâta iubire.', a mai spus Nicole.

image


Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg