Cum arată Mircea Solcanu la 4 ani de când a fost dat afară de la PRO TV

1 84427 original jpg jpeg

În urmă cu patru ani, vedeta era pe ”cai mari”. Avea un job bun, prezenta o emisiune alături de Cabral şi apărea des la tv. Veniturile erau bune, dar audienţele nu. Aşa că postul TV s-a lipsit de el şi emisiunea Povestiri de noapte. Dar cum arată Mircea Solcanu la 4 ani de când a fost dat afară de la PRO TV?

În ultimii ani, prezentatorul tv a trecut prin mai multe încercări. Le-a făcut faţă cu brio, am zice noi. După ce a făcut câteva comentarii pe pagina lui de Facebook referitor la drama lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi în parcul Tei, din Capitala, vedeta a fost pusă pe liber.

Cum arată Mircea Solcanu în 2018

Declaraţia lui Mircea Solcanu cum că familia Anghel apărea la diverse emisiuni tv pentru a face bani de pe urma morţii lui Ionut, i-a adus finalul în lumea televiziunii. Vedeta s-a retras la Constanţa, oraşul lui natal.

image

Contul său de Facebook nu mai este public acum, după tot scandalul în care a fost implicat. Singurii care îi mai pot vedea postările sunt prietenii săi din listă.

Mircea Solcanu, tumoră pe creier în 2012

Vedeta a primit, în acel an, un diagnostic crunt de la medici. Avea o tumoră pe creier care i-a spart un timpan. Risca să rămână imobilizat toată viaţa. A fost operat de urgenţă la Viena şi a scăpat cu bine din toată povestea aceasta.

image

Experienţa l-a făcut să vadă viaţa cu alţi ochi. A început să facă mai multe lucruri care îi aduc bucurie. Azi, la 41 de ani, Mircea Solcanu este un sprijin pentru asociaţiile care salvează animalele abandonate. Acesta se implică în diverse activităţi, inclusiv strângeri de fonduri, informeaza viva.ro.

Mircea Solcanu, mai trist in 2018

Mircea Solcanu are grijă de 300 de câini, 60 de măgari, mai bine de 20 de pisici şi cai. Fostul prezentator are un alt look, mai neglijent, iar zâmbetul i-a dispărut de pe faţă.

image

„Mă relaxez aici, e o zonă foarte frumoasă. De fiecare dată când am ocazia vin aici. Uite cu asta îmi ocup timpul. Nu se scrie uşor. Cred că mi-era dor de mine. Era timpul să fac altceva. Prietenii din showbiz sunt de unică folosinţă. Oameni din showbiz cu care încă vorbesc mai sunt vreo doi şi mă gândesc că dacă le spun numele să nu devină protagoniştii vreunei vânători de vrăjitoare. Sunt aproape de sufletul meu şi aşa cred că îi protejez, prin tăcere.

Andreea Esca mi-a spus într-una dintre conversaţiile noastre din garderoba de la Pro TV: „Solcanu, nu ai prieteni că nu există prieteni!. Atunci am judecat-o în sinea mea şi mi-am spus: „Ce fiinţă tristă trebuie să fie Andreea Esca. Acum, după atât timp, îmi cer iertare Andreei că am judecat-o atunci, avea dreptate. Până la urmă, prieten mi-a fost Andreea care mi-a spus un adevăr pe care atunci nu am fost pregătit să îl aud sau nu am vrut să îl accept. Astăzi, însă, constat că Andreea a avut dreptate şi îi mulţumesc pentru sfatul de acum 10 ani şi pentru prietenie.

image

Am renunţat să mă uit la televizor. De 3 ani nu mă mai uit la televizor. Când mai prind câte un televizor mai spun: eu aş fi făcut aşa sau uite subiectul ăsta l-aş fi dat aşa. Eu nu am boala sticlei. Nu am regrete aşa mari, niciunul. Îmi mai spun uneori că aş fi putut face mai mult acolo. Nimeni nu greşeşte pe lumea asta, toată lumea învaţă”, spunea Mircea Solcanu, în februarie, pentru Agenţia Vip.

image
image


Recente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg