Cum îţi îngrijeşti tenul toamna?

1 68836 original jpg jpeg

Pentru că temperaturile încep să scadă uşor, ar trebui să te gândeşti la un plan de îngrijire facială. Fie că vorbim despre frig, vânt sau ploaie, tenul îţi este agresat şi are tendinţa de a se usca sau mai rău, de a se irita. Nu trece peste această îngrijire necesară lui!

Foloseşte un demachiant delicat

Cel pe care îl foloseşti acum poate fi un pic prea dur pentru temperatura rece de afară (mai ales dacă are în compoziţie şi particule exfoliante). Cumpără un demachiant delicat,destinat tenului sensibil,pentru a evita iritaţiile şi spargerea vaselor de sânge.  

Găseşte o mască hidratantă

Aceasta îi va da tenului tău necesarul de vitamine şi va ajuta la creşterea nivelului de umiditate. Genul acesta de măşti sunt de obicei mai groase şi în urma lor îţi vei sesiza tenul mult mai fin şi mai strălucitor.

Investeşte într-un serum cu acid hialuronic

Acidul hialuronic lasă umiditatea să intre în piele,făcându-ţi tenul să pară mai plin şi mai ferm. De aceea,este bine să foloseşti aproape în fiecare zi acid hialuronic pe sub crema ta zilnică,pentru a menţine gradul de hidratare şi deci,pentru a obţine un ten fin. Chiar dacă acest tip de serumuri pot fi destul de scumpe,îşi merită cam toţi banii!Recente

Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png
Click! Pentru Femei jpeg
femeie seducătoare foto  Shutterstock jpg
Dolly Parton si Beyonce jpg
Christina Applegate jpeg