Cum îţi pensezi sprâncenele în funcţie de forma feţei

1 73121 original jpg jpeg

Sprâncenele îţi pun în valoare ochii, îţi modelează arcada şi îţi luminează faţa. Ele au un rol important în fizionomia feţei, aşa că îngrijeşte-le corect!

Trăsăturile faciale individuale ale fiecărei persoane şi structura osoasă ajută în conturarea sprâncenelor perfecte. De aceea,ţine cont de ele când te pensezi.

Dacă ai faţa rotundă

Pentru a îndulci o faţă rotundă,Jared Bailey,de la Benefit Cosmetics,recomandă o sprânceană cu arcul înclinat şi capetele mai lungi,care să dea iluzia unui aspect mai oval al feţei. Poţi să-ţi conturezi frumos chipul şi prin extinderea lungimii sprâncenelor câţiva milimetri. Poţi să faci asta cu un creion de sprâncene.

Citeşte şi:Ce spune forma feţei despre personalitatea ta

Cele mai bune forme ale sprâncenelor pentru faţa ovală

O faţă ovală,precum o au Salma Hayek,Julianne Moore şi Kate Middleton,este ceea ce majoritatea femeilor urmaresc,prin conturarea şi definirea sprâncenelor. Cele norocoase că s-au născut cu această formă a feţei este important să se asigure că sprâncenele au grosimea corespunzătoare. Dacă ai ochii mari,o frunte lată sau buze vuluminoase,poţi să echilibrezi proporţiile feţei cu sprâncene mai groase. În cazul în care ele sunt mici,atunci sprâncenele trebuie să fie subţiri.

Ce sprâncene se potrivesc femeilor cu faţa în formă de inimă

Ai faţaîn formă de inimă precum Reese Witherspoon,Halle Berry şi Zooey Deschanel? Sprâncenele rotunjite sunt soluţia. În cazul în care ai spaţii goale,umple-le cu un creion de spâncene. 

Citeşte şi:Sprâncenele-curcubeu,ultima fiţă

Ce formă trebuie să aibă sprâncenele dacă ai faţa pătrată

Pentru a îndulci trăsăturile feţei,stiliştii recomandă să te concentrezi pe arcada sprâncenelor. Desenarea unui unghi la vârful sprâncenelor va da iluzia unei feţe mai lungi şi mai înguste. Sfat:sprijină penseta paralel cu baza nasului. Începe să te pensezi din punctul în care obiectul atinge sprânceana. Înclină penseta spre latura exterioară a pupilei. Pentru a determina unde se termină sprânceana,trasează o linie imaginară de la baza nasului spre colţul exterior al ochiului.    

Credit foto:www.sheknows.comRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg