Cum îţi protejezi părul de razele soarelui

1 58451 original jpg jpeg

Ştii bine ce este de făcut atunci când vine vorba de pielea ta, însă părul...? Nu uita că şi el, într-o mare măsură, chiar, este expus razelor nocive şi are nevoie de atenţia ta. Ca să eviţi probleme de genul deshidratare, vârfuri despicate şi modificări de culoare, ia în calcul următoarele.

Încearcăun spray SPFUna dintre cele mai simple modalităţi prin care îţi protejezi părul de razele UV este pulverizarea unui spray de protecţie,pe toată lungimea lui,înainte de a ieşi din casă şi,cu atât mai mult,în concediu,înainte să mergi la plajă sau să faci drumeţii.  

O altă modalitate bună de a-l feri de contactul direct cu razele soarelui,este să-l acoperi,fie cu o pălărie din rafie sau pai,fie cu un turban făcut dintr-o eşarfă mai lungă.  

În timp ce,probabil,SPF-ul ar oferi cea mai sigură protecţie,aceasta nu este şi singura opţiune. Având în vedere că stratul exterior al firelor de păr este cel mai expus,ai putea să începi de aici. Astfel,caută produse care ajută la sigilarea cuticulelor părului sau repară vârfurile despicate. Acest lucru te ajută să acoperi cât mai multe straturi vulnerabile de păr,menţinându-netede,lucioase şi sănătoase.

Ştii că aspectul de „abia ieşit din piscină” merge foarte bine vara şi nu trebuie să te afli pe coperta unei reviste pentru a-ţi stiliza astfel părul. Dacă te duci la plajă sau la piscină,începe cu un păr ud. În măsura în care-l menţii bine hidratat,părul nu are de ce să sufere de pe urma căldurii sau razelor soarelui. Poţi încerca aplicarea unei loţiuni hrănitoare;dacă este foarte cald şi vei sta mult timp afară,aplică un strat subţire de balsam pe tot părul tău. Până la sfârşitul zilei,pe lângă protecţia solară,părul tău se va bucura şi de un tratament de hidratare intens.

Citeşte şi:

Ai părul drept? Iată ce tip de şampon să alegi!

3 spray-uri naturale pentru un păr strălucitor

Sulfaţii,inclusiv sarea,fac ravagii pe părul tău. Dacă obişnuieşti să-ţi vopseşti părul,vei observa cu siguranţă cum culoarea acestuia se va estompa. Acest lucru se întâmplă atât în apa mării,cât şi în cea a piscinelor. Ca să eviţi acest lucru,de fiecare dată când ieşi din apă,spală-ţi bine părul,ca să nu rămână urme de clor sau sare.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg