Cum îţi protejezi pielea în sezonul rece

1 72975 original jpg jpeg

Fiecare anotimp are efecte pozitive şi negative asupra pielii, dar temperaturile scăzute din sezonul rece implică îngrijire suplimentară, deoarece pielea feţei, a mâinilor şi picioarelor se usucă şi devine mult mai sensibilă.

Cu ajutorul acesteia găseşti mai rapid şi mai uşor produsele de care ai nevoie pentru a avea un ten perfect şi o piele sănătoasă. 

Aplicaţia te îndrumă spre cea mai apropiată farmacie,unde specialiştii Sensiblu îţi recomandă produsele dermatocosmetice de care ai nevoie. Indiferent de zona în care te afli,Sensiblu te ajută să găseşti şi traseul cel mai potrivit pentru tine. Totuşi,înainte,verifică dacă produsul dorit este disponibil!

Accesând 

vei descoperi toate noutăţile şi ofertele în curs,disponibile în farmacii.

Este foarte important ca iarna să adoptăm un ritual de îngrijire diferit,pentru a menţine pielea sănătoasă şi strălucitoare pe tot parcursul sezonului rece.  

Aplică creme faciale hidratante pentru o piele perfectă

Pe măsură ce vremea se schimbă,sunt necesare modificări în programul zilnic de frumuseţe. În timpul iernii,trebuie aplicate creme hidratante,care vor acţiona ca un scut protector,ajutând la menţinerea umidităţii pentru un timp mai îndelungat. Cremele trebuie alese cu atenţie,în funcţie de tipul de ten. Specialiştii Sensiblu te ajută să alegi produsele dermatocosmetice de care ai nevoie.

Baie cu apă călduţă

Să faci baie cu apă fierbinte este cel mai relaxant iarna,dar nu este recomandat pentru că duce la uscarea pielii. De aceea,este de preferat ca apa să fie călduţă. Poţi adăuga fulgi de ovăz sau bicarbonat de sodiu în cantităţi egale pentru a exfolia pielea.

Aplică măşti faciale blânde

Persoanele cu piele uscată ar trebui să evite măştile faciale dure,cum sunt cele pe bază de alcool. În schimb,ar trebui să le aleagă pe cele naturale,care menţin pielea hidratată. În farmaciile Sensiblu găseşti măştile faciale perfecte pentru tipul tău de ten,iar specialiştii îţi vor da toate indicaţiile de care ai nevoie.

Hidratează-te!

Ştim că apa este foarte importantă pentru piele,deoarece o face catifelată şi fermă. În timpul iernii este foarte important ca organismul să fie hidratat. Aşadar,bea apă şi cât mai multe lichide pentru a menţine pielea şi corpul sănătoase.

Foloseşte cremă de mâini

Pielea mâinilor este foarte sensibilă. Dacă mâinile nu sunt hidratate corespunzător,pielea se usucă şi devine aspră,provocând mâncărime şi chiar leziuni superficiale. În perioada rece,nu uita de crema de mâini şi de mănuşi. Ele menţin pielea hidratată şi o protejează de temperaturile scăzute de afară. În farmaciile Sensiblu găseşti o gamă largă de produse pentru îngrijirea mâinilor,iar specialiştii vor fi mereu la dispoziţia ta pentru a te ajuta. 

Aplicaţia Sensiblu este ca un farmacist personal.

7effb4af3660382ba29c5045e8d6511c jpg jpeg

Prin intermediul acestei aplicaţii poţi solicita sau poţi activa cardul de fidelitate Sensiblu pentru a te bucura de toate avantajele acestuia. În plus,farmacistul tău personal te ajută să găseşti informaţii utile din domeniul sănătăţii – spitale şi clinici din România,să identifici cele mai apropiate specialităţi şi să afli cum poţi acorda primul ajutor în caz de nevoie.

Aplicaţia

 conţine şi o parte de divertisment. Astfel,odată instalată aplicaţia,vei fi informat despre starea vremii,horoscopul sănătăţii pentru fiecare zodie în parte,noutăţi despre produsele disponibile în farmaciile Sensiblu,cât şi promoţiile şi campaniile în desfăşurare.

Aplicaţia conţine şi o rubrică importantă,"Ştiaţi că..",unde sunt prezentate detalii despre anumite afecţiuni,tratamente şi sfaturi de la medicii specialişti.

Descarcă gratuit aplicaţia Sensiblu din App Store sau Google Playşi vei fi la curent cu locaţiile Sensiblu,ofertele promoţionale,punctele de pe cardul Sensiblu şi cu toate noutăţile. În felul acesta,te vei putea organiza mult mai bine şi mai uşor,direct de pe mobil,în orice loc te-ai afla.

Articol sponsorizat.