Cum să ai o piele radioasă

1 60701 original jpg jpeg

Nu cred că există om care să nu-şi dorească să arate bine în orice moment. Îngrijirea pielii este importantă atât pentru bărbaţi, dar şi pentru femei, mai ales că subliniază, în esenţă, personalitatea şi aspectul general al fiecăruia. Iar pentru a-ţi păstra pielea proaspătă şi strălucitoare nu ai nevoie de prea mulţi bani. Iată câteva sfaturi simplu de urmat!

Dieta– Ar fi bine să reduci consumul de alimente procesate. Substanţele chimice care sunt incluse nu sunt sănătoase pentru organism şi nici pentru piele. Stai departe de produsele alimentare  grase,uleioase şi dulci. În schimb,măreşte pe cât posibil consumul de fructe şi legume proaspete. Acestea sunt bogate în minerale,vitamine şi fibre,care fac minuni pentru corpul tău.

Apa– Asigură-te că bei cel putin 8-10 pahare de apă în fiecare zi (consumul de apă ar trebui mărit în timpul verii). Este important să păstrezi organismul hidratat din interior către exterior. Bea multă apă pentru a menţine pielea moale şi suplă. În plus,apa ajută la alungarea toxinelor din organism.

Razeleultraviolete– Acestea deterioarează în timp pielea şi conduc la dezvoltarea cancerului de piele. Chiar dacă lumina soarelui este o sursă importantă de vitamina D,redu pe cât posibil expunerea la razele solare între 10 dimineaţa şi 16 după-amiaza. Dacă petreci mult timp în aer liber,aplică mereu loţiune de protecţie solară,pentru a preveni deteriorarea dermei. Dacă ai posibilitatea,poartă o pălărie,ochelari de soare şi o umbrelă pentru o protecţie sporită (evident,pe perioara verii).

Îngrijirea pielii-În timp ce te speli pe faţă,foloseşte un produs delicat,special pentru asta. Nu folosi săpunuri dure. Acest ritual ar trebui să aibă loc de două ori pe zi,o dată dimineaţa,pentru a elimina excesul de sebum şi înainte de culcare,pentru a îndepărta tot praful şi murdăria datorată poluării. Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru o piele strălucitoare,este un regim adecvat de curăţare,tonifiere şi hidratare,care să menţină pielea fără iritaţii şi coşuri inestetice. Atunci când îţi cumperi produse de îngrijire noi,ai grijă să optezi mereu pentru unele naturale,din plante,deoarece acestea nu conţin substanţe chimice nocive.

Exerciţiile– Contribuie mult în menţinerea pielii strălucitoare şi sănătoase.  Acestea îmbunătăţesc circulaţia sângelui şi elimină toxinele din organism. Unele dintre cele mai bune exerciţii pentru corpul tău sunt mersul pe jos,cu bicicleta,înotul şi dansul. Yoga şi meditaţia sunt cunoscute că fac minuni şi că relaxează mintea,aşa că dacă ai cum,înscrie-te la un curs.

Somnul-Este foarte important dacă vrei o piele sănătoasă şi strălucitoare. În timpul somnului,organismul nostru se reface,aşa că asigură-te că dormi cel puţin 7-8 ore pe noapte.

Cu doar câteva schimbări în rutina noastră zilnică,putem face o diferenţă enormă pentru sănătatea noastră şi a pielii noastre. Încearcă şi tu sfaturile de mai sus!Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg