Cum să ai picioare netede vara aceasta?

epilare metode naturale jpeg

Vara este în toi, aşa că, dacă ţi-ai tot ţinut până acum picioarele ascunse în pantaloni şi fuste lungi, este timpul să schimbi asta! Dacă te bucuri de o pereche reuşită de picioare, nu mai sta pe gânduri! „Netezeşte-le” şi fugi afară!

Exfoliazăînainte de toate!

Înainte de ceară sau de ras,de mare importanţă este să-ţi exfoliezi picioarele. Chiar dacă acest sfat nu este unul nou,află că funcţionează şi este 100% adevărat.

Investeşte într-unaparat de ras sau o ceară bună

Când vine vorba de alegerea unui aparat de ras (sau a unei băcăţi de ceară),este bine să te răsfeţi. Asigură-te în primul rând că nu foloseşti un produs ce a stat prin dulapuri sau debarale mai mult de un an (chiar şi un an este mult) şi verifică datele de expirare,marcate pe ambalaj. Aparatul de ras nu trebuie folosit mai mult de trei ori înainte de a-l arunca. Îl foloseşti până se toceşte? Rişti să te tai,să faci iritaţii şi să te pricopseşti cu acea senzaţie nesuferită de arsură-usturime!

Foloseşte lama de ras în mod corect!

Îşi recomand să te razi în timpul unui duş cald,atunci când părul este frumos şi moale,iar porii deschişi. Asigură-te că aparatul de ras este unul nou şi că zona a fost pregatită bine,bine de tot cu ulei sau spumă de ras.

Dacă  picioarele tale au părul ceva mai viguros sau dacă există tendinţa de creştere spre interior a firelor de păr,soluţia ar fi să te razi doar când acesta are o anumită lungime şi nu când este abia vizibil. După ce ai terminat,foloseşte un astringent uşor pentru a păstra zona curată şi fără bacterii .Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg