Cum să ai un look natural

1 50791 original jpg jpeg

Naturaleţea este cuvântul care descrie cel mai bine tendinţele ultimilor ani şi care se potriveşte perfect cu feminitatea. Dacă-ţi doreşti o astfel de imagine, iată ce trebuie să faci...

Să fii naturală nu înseamnă să laşi totul la voia întâmplării,să renunţi la îngrijire,la machiaj sau la coafat. Să fii naturală implică evidenţierea frumuseţii tale native,fără să apelezi la prea multe artificii.

Pentru un look complet natural...

>... te ajută fondul de ten,dacă-l foloseşti cu măsură. El lasă pielea să respire şi o face să arate sănătos. Dacă vrei să ascunzi anumite imperfecţiuni,apelează la un baton corector.

>... foloseşte un luciu de buze într-o nuanţă rozalie,pentru un pic de culoare. Dacă vrei să ştii ce nuanţă ţi se potriveşte cel mai bine,muşcă-le uşor pentru a vedea felul în care se colorează şi apoi găseşte produsul cu această nuanţă.

>... alege pentru pomeţi un blush în tonuri cât de naturale,piersică sau bej.

>... pentru machiajul ochilor,foloseşte un trio de culori pastelate,în nuan­ţe de auriu,arămiu şi maro,însă nu exagera!

Sfaturi pentru un machiaj discret

Machiajul natural este cel mai potrivit pentru zi şi reprezintă una dintre tendinţele acestui sezon. Este preferat chiar şi de vedetele de la ­Hollywood! Iată câteva secrete ale machia­jului natural de care trebuie să ţii cont:

>Alege întotdeauna un fond de ten sau o pudră în tonuri foarte apropiate de culoarea naturală a tenului tău,evitând produsele autobronzante.

>Dacă ai tenul şi părul deschise,optează pentru mascara maro.

>Rimelul se aplică într-un singur strat,pentru a evita încărcarea excesivă a genelor.

>La acest gen de machiaj,e bine să accentuezi o singură zonă a feţei:fie ochii,fie buzele sau pomeţii. Tu decizi ce vrei să pui în valoare,însă tonurile folosite vor fi deschise!

Mâini fine

>Dacă-ţi freci mâinile cu o jumătate de lămâie,pielea devine mai fină şi mai albă. Dacă ai spălat cu detergent,clăteşte-ţi mâinile cu lapte bătut:restabileşte pH-ul pielii.

>Lasă din când în când unghiile să respire,nu folosi tot timpul ojă. Dacă chiar vrei să foloseşti una,alege ceva discret,nude.  

>Oricât de bună ar fi calitativ,oja tot agresează unghia.

Pentru îndepărtarea ei,foloseşte soluţii care nu conţin acetonă!

Soluţii ca să ai un păr frumos

>Nu purta accesorii foarte mari. Mai bine unul singur,subtil şi asortat ţinutei.

>Nu exagera cu volumul părului. E de ajuns să foloseşti un produs pentru volum şi să-l coafezi cu o perie rotundă,mare,fără să-l tapezi!

>Nu folosi prea multe produse de coafat. Un păr încărcat îşi pierde din naturaleţe. Pentru un aspect finisat şi natural,foloseşte ceară,pentru a-l delimita în şuviţe.

>Nu masca onduleurile. Dacă ai un păr semi-ondulat şi nu-ţi place cum arată,mizează mai mult pe definirea onduleurilor şi mai puţin pe îndreptarea lor cu placa. Prin îndreptare,părul va părea artificial şi nesănătos. Foloseşte neapărat un balsam-spray fără clătire,pentru strălucire.  

>Nu lăsa părul scurt neîngrijit. Foloseşte produse pentru volum,atât şampoane,cât şi un balsam şi o spumă. Aplică spuma la rădăcini şi usucă părul cu un difuzor,îndreptat spre acestea.

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png


Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg