Cum să ai un machiaj ideal la serviciu

1 74016 original jpg jpeg

Un machiaj discret, proaspăt şi natural te va avantaja întotdeauna la serviciu. Îl poţi obţine foarte uşor, cu nuanţe de machiaj de bej, argintiu şi roz pal.

Tonuri de bej,pentru ochi

Un machiaj discret al ochilor,în tonuri de bej,roze,auriu,asortat unui rimeltransparent sau negru,este ideal pentru orice femeie. Nu aplica fard de pleoape în culori electrizante,precum violet,albastru,chiar şi verde,căci îţi va da mai degrabă un look de discotecă.

Acelaşi aspect îl vei obţine şi dacă recurgi la un ruj în culori puternice. Alege mai degrabă un luciu de buze şi rujuri în nuanţe pale.

Blush piersiciu pentru obraji

Pentru obraji,alege un blush cremă,căci pătrunde mai uşor în piele. O culoare potrivită este piersiciu,dar poţi aplica şi un blush bronze. Cu ajutorul acestuia,vei obţine un machiaj nude reuşit.

Cel mai bine este să aplici blush-ul cu ajutorul degetelor,prin mişcări circulare. Şi,nu în ultimul rând,optează pentru un fond de ten într-o culoare cât mai naturală.

Mai citeşte şi:

Cum faci faţă bârfei la serviciu

Machiajul,în fucnţie de forma feţei

Nu uita de sprîncene

Alege un creion în nuanţa firului depăr,pentru a acoperi eventualele fire albe,dacă firele sun rare sau dacă sprâncenele tale sunt asimetrice.

Şi când vine vorba de manichiură,alege o ojă care să nu fie sifefată şi nu opta pentru culori pre puternice. O manichiură franţuzească nu se va demoda niciodată şi denotă eleganţă,aşa că poţi opta pentru una. Fii sigură că nu vei da greş.

Ce spun studiile

O cercetare din 2011,realizată de Officebroker.com arată că o treime dintre şefi sunt de părere că femeile folosesc machiaj în exces la serviciu.

În topul celor mai deranjante detalii de machiaj,pe primul loc se află rujul de un roşu aprins (32% dintre şefi au spus că îl displac),urmat de machiajul smokey eyes,28% dintre respondenţi au spus că nu e potrivit la serviciu.

Pe ultimul loc în clasament se află blush-ul în exces. 15% dintre manageri nu-l agreează.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg