Cum să ai un păr frumos indiferent de vreme

1 69738 original jpg jpeg

Ploaia, vântul, soarele – toate afectează keratina, o proteină naturală care oferă părului strălucire şi rezistenţă. Iată ce poţi face pentru a încerca să-ţi ajuţi părul să rămână frumos, în ciuda schimbărilor meteorologice.

În zilele ploioase...

…umiditatea din aer are un efect diferit asupra părului tău,deoarece temperatura aerului este scăzută. De pildă,părul creţ se încreţeşte şi mai mult decât de obicei. Ideal ar fi ca atunci când îţi usuci părul să porneşti de la rădăcini către vârfuri. De asemenea,renunţă să foloseşti fixativ sau gel.

Când vântul bate cu putere…

… nu-ţi strică doar coafura,ci îţi şi deteriorează părul,în special vârfurile,care ajung să se despice. Poartă la tine agrafe şi foloseşte ceară de păr pentru vârfuri sau prinde-ţi părul,apoi foloseşte un fixativ pentru a menţine coafura mai mult timp.

Dacă aerul este prea uscat…

…aşa va fi şi părul tău. Previi deshidratarea părului prin folosirea unui şampon hidratant şi a unui balsam. Este important să-ţi tratezi părul la fel ca pielea deshidratată. Poţi alege un spray reparator cu vitamina E,pentru menţinerea nivelului de hidratare a foliculului pilos,un ser pentru vârfurile despicate sau o mască hrănitoare,o dată pe săptămână,pe părul proaspăt spălat.

Atenţie!

Aplică serul pentru vârfuri despicate de la jumătatea părului spre vârfuri,când părul nu e uscat în totalitate,altfel părul se va îngrăşa.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg