Cum să fii frumoasa şi sănătoasă

5 54531 original jpg jpeg

Femeile ocupate, soţiile, mamele se pun deseori pe ultimul loc pentru că întotdeauna există alte sarcini de îndeplinit.

Însă,Robin McGrew,autoarea cărţii " Ce are vârsta de a face cu modul de a-ţi trăi viaţa sănătoasă şi frumoasă",oferă câteva sfaturi preţioase pe care fiecare femeie,îndiferent de cât de ocupată este,ar trebui să le pună în aplicare." Nu contează câte lumânări apar pe tortul tău aniversar, importantă este atitudinea cu care treci prin viaţă şi alegerile pe care le faci pentru a te asigura că ai o viaţă frumoasă şi sănătoasă."Exerciţiile fizice,bune pentru întreg organismul

Ele reduc riscul de a suferi de afecţiuni ale inimii,cancer,diabet şi osteoporoză,menţin colesterolul în limite normale,reglează tensiunea arterială,alungă insomnia şi depresia. Consultă un specialist pentru a afla ce exerciţii fizice poţi face,după care realizează un program în aşa fel încât să faci puţină mişcare în fiecare zi.

Planifică-ţi mesele,altfel vei ajunge să mănânci de la fasf-food

Optează pentru porţii mici şi dese,care să cuprindă alimente naturale,cât mai sănătoase,care să ofere organismului nutrienţii necesari. De asemenea,atunci când mergi la cumpărături citeşte cu atenţie etichetele produselor pentru a fi sigură că nu conţin foarte multe E-uri.

Cea mai bună cale prin care poţi preveni apariţia ridurilor este să optezi pentru produse care conţin acid retinoic,un substitut ai vitaminei A;acid hialuronic,o proteină pe care organismul nostru o produce în mod natural,însă odată cu trecerea timpului cantitatea de acid din organism se reduce;peptide,un grup de de aminoacizi despre care se crede că ajută la menţinerea cantităţii în limite normale a colagenului (o proteină structurală foarte importantă pentru piele) şi inhibă enzimele care duc la distrugerea structurii pielii.

Printre cele mai importante se numără fumatul,apa sărată sau care conţine clor în cantităţi mari,uscarea artificială a părului şi soarele. Căderea excesivă sau rărirea părului pot fi cauzate de stres,afecţiuni ale tiroidei precum hipotiroidism,sarcină,medicamente sau pot fi de natură genetică. Aşadar,este important să ai grijă la alimentaţia de zi cu zi,să elimini factorii de stres şi să alegi cu grijă produsele pentru hairstyle.

Investeşte în produse cosmetice de calitate

Pentru un plus de culoare,machiază-te în culori calde,care să îţi lumineze faţa. Investeşte în produse cosmetice de firmă,schimbă rimelul după 3-6 luni,optează pentru pensuli din păr natural,foloseşte un fond de ten bun şi alege rujuri sau gloss-uri cremoase pentru a-ţi hidrata buzele în permanenţă.

În ceea ce priveşte vestimentaţia,nu este un must să fii în pas cu tendinţele actuale,deoarece există şansa ca unele dintre ele să nu ţi se potrivească. Creează-şi propriul stil vestimentar,îmbracă-te cu haine în care te simţi confortabil pentru că doar aşa vei radia de frumuseţe,iar cei din jurul tău te vor vedea drept o persoană optimistă şi încrezătoare în forţele proprii.   Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg