Cum să te îmbraci ca să pari mai slabă

1 68557 original jpg jpeg

Hainele, încălţămintea şi accesoriile te pot face mai subţire sau mai plinuţă. Află prin ce trucuri poţi schimba percepţia celor din jur asupra modului în care arăţi!

Dungile au efect magic

Cămăşile şi tricourile cu dungi verticale îţi alungesc vizual înfăţăşarea. Pentru a-ţi accentua talia poţi folosi fie o centură cu astfel de dungi,fie o rochie asemenea,petrecută în jurul mijlocului.

Evită genţile supradimensionate

Or fi utile genţile mari,dar te tentează să duci prea mult în ele şi te fac să pari mai plinuţă decât eşti. Te-ar avantaja mai mult una de dimensiuni medii sau mici.

Pantalonii cu talie înaltă alungesc

Cu cât este mai sus linia taliei,cu atât mai lungi par picioarele. Alege pantaloni de culoare închisă,cu talie înaltă,care se închid cu fermoar sau bluze de tipul babydoll. În ceea ce priveşte pantalonii,contează mult şi lungimea lor. Îţi alungeşte vizual înfăţişarea o pereche de pantaloni cu tivul până la gleznă sau puţin sub ea. De asemenea,te-ar avantaja o fustă stil creion lungă până deasupra genunchilor sau imediat sub genunchi.

Materialele care te subţiază…

…sunt cele care nu-ţi aduc un plus de volum,ca mătasea,denimul,bumbacul. Foloseşte mai rar catifea,pantaloni din piele,velur,mohair,brocart,tafta,satin.

Optează pentru pantofi deschişi la culoare

Încălţămintea cu vârful ascuţit,la culoarea piciorului sau deschişi la culoare îţi fac picioarele să pară mai lungi,mai subţiri,mai ales dacă are şi toc.

Accesoriile lungi te avantajează

Cerceii lungi şi colierele asemenea au şi ele efecte positive asupra modului în care este perceput vizual corpul tău. La fel ca dungile,ele conferă nu doar o alungire a înfăţişării,ci atrag atenţia asupra părţii de sus a corpului,distrăgând-o de la şolduri.

Extrapont

Părul prins în coadă sau coc te face să pari mai slabă,mai înaltă.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg