Cum să te machiezi la plajă

1 63503 original jpg jpeg

Un machiaj natural este cea mai indicată alegere în perioada verii. Ai nevoie de pudră bronzantă, de farduri de pleoape mate şi de rujuri cremoase şi hidratante, în nuanţe cât mai pastelate.

Machiajul de vară necesită o atenţie sporită. Oricât de frumos ar fi,canicula şi transpiraţia abundentă îl pot transforma într-un adevărat dezastru. Dacă ţii cont de câteva reguli simple,vei avea un ma­chiaj impecabil.

Te machiezi la plajă?

Ştim deja că la plajă machiajul nu este recomandat,nu neapărat pentru că împiedică pielea feţei să se bronzeze,ci pentru că,după ce ieşi din apă,  fardurile se vor scurge inestetic pe toată faţa.

Este bine de ştiut de asemenea că ingredientele din compoziţia fardurilor pot avea un efect nociv asupra pielii,după ce au fost expuse la soare timp îndelungat. Ca să nu te simţi în totalitate lipsită de micile tale trucuri de frumuseţe,poţi folosi o mascara rezistentă  la transfer şi gloss-uri hidratante.

Cubul de gheaţă

Înainte de machiajul în sine,este bine să treci un cub de gheaţă pe faţă-efectul rece îi va conferi pielii un aspect matifiat. Dacă ai tenul mixt sau gras,aplică şi o loţiune hidratantă,care va stopa excesul de sebum.

Cum te machiezi ziua?

Pentru acest tip de machiaj,  blush-ul este arma ta secretă. El are rolul de a împrospăta tenul.  Dacă eşti brunetă,ţi se potriveşte unul „bronzant”. Pentru blonde ori şatene,tonurile de corai sau de piersică sunt cele mai potrivite.

Pentru pleoape,fardurile în nuanţe de bej,maro deschis,roz sau de oranj pal sunt cele mai indicate. Îţi poţi rimela genele atât cu negru,cât şi cu ­maro,însă nu le încărca excesiv! Pentru sprâncene,în locul dermatografului,ar fi bine să alegi o mascara incoloră. Nu-ţi contura buzele şi aplică gloss-uri transparente ori colorate discret.

Alege atent fondul de ten!

În general,fondul de ten trebuie evitat vara,însă dacă ai într-adevăr nevoie,alege unul mat. În principiu,un blush care să-ţi sublinieze pomeţii şi să dea un pic de culoare este suficient.

Pudra potrivită

Pentru un machiaj natural,este bine să înlocuieşti fondul de ten cu o pudră. Deşi nici aceasta nu este recomandată,poţi folosi una lejeră,cu o textură catifelată şi într-o nuanţă de maro-auriu,roz-zmeură sau roz mai închis. Atenţie la cantitatea pe care o aplici!

Pudra bronzantă

Încearcă să nu foloseşti pudra bronzantă imediat după crema hidratantă,pentru că va fi mai greu de aplicat. Aşteaptă ca tenul tău să fie perfect uscat şi apoi începe să aplici pudra de-a lungul frunţii şi pe nas,continuând cu obrajii,bărbia şi,dacă doreşti,pe gât.

Atenţie la blush

Pentru un look de zi natural,foloseşte texturi moi,cremoase şi flui­de,în culori calde. Dacă vrei să dai impresia de ten abia atins de soare,aplică blush-ul cu ajutorul unei ­pensule speciale şi pe porţiunile laterale ale nasului.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg