Cum să-ţi alegi laptele de corp

remedii pentru picioare umflate jpeg

Pentru o piele fermă şi bine hidratată, mizează pe loţiunile de corp! Iată cum trebuie să alegi sortimentul potrivit tipului tău de piele.

Toate tipurile de piele sunt expuse deshidratării. De aceea,cremele de corp sunt foarte uşor absorbite în piele,oferindu-i ingredientele de care are nevoie pentru a se menţine fină şi tonifiată. În plus,cea mai mare parte a cremelor şi loţiunilor conţin mai multă apă decât uleiuri,tocmai pentru că au rolul de a hidrata pielea. Pentru a afla dacă eşti alergică la vreuna din substanţele aflate în compoziţia produsului,consultă eticheta cremei sau cere sfatul medicului dermatolog.Pentru pielea normală

Dacă ai acest tip de piele,te poţi considera o norocoasă. Nu trebuie să-ţi alegi anumite produse speciale,ci pe cele care stimulează producerea de colagen la nivelul pielii,ajutând-o să fie mai elastică şi mai bine tonifiată. Poţi testa o cremă mai slabă sau un lapte de corp nu foarte grase. Important este ca acestea să fie uşor absorbite în piele. Foloseşte mai multe produse din comerţ şi testează care dintre acestea se împacă mai bine cu tipul tău de piele. Şi nu uita:după fiecare duş,dă-te cu cremă sau cu lapte de corp. Mai ales în sezonul rece,pielea ta are nevoie zilnic de hidratare!

În acest caz,ai nevoie de o cremă cu textură uşoară,care să nu încarce şi mai mult pielea. De asemenea,este indicat ca aceasta să nu aibă în compoziţie niciun tip de ulei. În schimb,poţi să înlături excesul de grăsime cu ajutorul cremelor sau loţiunilor de corp care conţin ingrediente naturale,fără alcool şi care au efect calmant şi antiiritant pentru piele. Astfel,poţi încerca produsele care au extracte naturale din fructe şi legume,cum ar fi castravetele,algele roşii sau citricele. Acestea reîmprospătează textura pielii şi o fac mult mai fină.

Pielea deshidratată necesită o atenţie sporită. Aceasta deoarece ai nevoie de produse care în primul rând să înmoaie pielea şi abia apoi să o hrănească. Prin urmare,foloseşte cremele care au în compoziţie ulei de măsline,miere de albine sau sâmbure de struguri. Acestea dau strălucire pielii şi elimină aspectul uscat. Untul de corp cu shea sau cocos,dar şi uleiurile speciale dedicate îngrijirii pielii bebeluşilor îţi vor fi de mare ajutor.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg