Cum să-ţi alegi laptele de corp

remedii pentru picioare umflate jpeg

Pentru o piele fermă şi bine hidratată, mizează pe loţiunile de corp! Iată cum trebuie să alegi sortimentul potrivit tipului tău de piele.

Toate tipurile de piele sunt expuse deshidratării. De aceea,cremele de corp sunt foarte uşor absorbite în piele,oferindu-i ingredientele de care are nevoie pentru a se menţine fină şi tonifiată. În plus,cea mai mare parte a cremelor şi loţiunilor conţin mai multă apă decât uleiuri,tocmai pentru că au rolul de a hidrata pielea. Pentru a afla dacă eşti alergică la vreuna din substanţele aflate în compoziţia produsului,consultă eticheta cremei sau cere sfatul medicului dermatolog.Pentru pielea normală

Dacă ai acest tip de piele,te poţi considera o norocoasă. Nu trebuie să-ţi alegi anumite produse speciale,ci pe cele care stimulează producerea de colagen la nivelul pielii,ajutând-o să fie mai elastică şi mai bine tonifiată. Poţi testa o cremă mai slabă sau un lapte de corp nu foarte grase. Important este ca acestea să fie uşor absorbite în piele. Foloseşte mai multe produse din comerţ şi testează care dintre acestea se împacă mai bine cu tipul tău de piele. Şi nu uita:după fiecare duş,dă-te cu cremă sau cu lapte de corp. Mai ales în sezonul rece,pielea ta are nevoie zilnic de hidratare!

În acest caz,ai nevoie de o cremă cu textură uşoară,care să nu încarce şi mai mult pielea. De asemenea,este indicat ca aceasta să nu aibă în compoziţie niciun tip de ulei. În schimb,poţi să înlături excesul de grăsime cu ajutorul cremelor sau loţiunilor de corp care conţin ingrediente naturale,fără alcool şi care au efect calmant şi antiiritant pentru piele. Astfel,poţi încerca produsele care au extracte naturale din fructe şi legume,cum ar fi castravetele,algele roşii sau citricele. Acestea reîmprospătează textura pielii şi o fac mult mai fină.

Pielea deshidratată necesită o atenţie sporită. Aceasta deoarece ai nevoie de produse care în primul rând să înmoaie pielea şi abia apoi să o hrănească. Prin urmare,foloseşte cremele care au în compoziţie ulei de măsline,miere de albine sau sâmbure de struguri. Acestea dau strălucire pielii şi elimină aspectul uscat. Untul de corp cu shea sau cocos,dar şi uleiurile speciale dedicate îngrijirii pielii bebeluşilor îţi vor fi de mare ajutor.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg