Cum să-ţi menţii frumuseţea în timpul sarcinii

1 69639 original jpg jpeg

În timpul sarcinii, treci prin multe schimbări fizice şi emoţionale. În ultimul trimestru, mai ales, kilogramele în plus, tenul palid şi cearcănele îţi ştirbesc frumuseţea. Mai jos, găseşti câteva sfaturi de îngrijire, pentru a arăta bine şi în această perioadă.

Fructele şi legumele îţi păstrează strălucirea

Încearcă pe cât posibil să mănânci sănătos în perioada sarcinii. Fructele proaspete din care faci salate,sucuri sau compoturi şi legumele îţi îmbunătăţesc circulaţia sângelui şi-ţi menţin tenul frumos. Sucurile,băute imediat ce au fost făcute,te hidratează şi ajută organismul să elimine toxinele.

Dormi suficient,ca să-ţi protejezi părul!

Somnul previne îmbătrânirea tenului şi apariţia cearcănelor în timpul sarcinii. Pe lângă o alimentaţie sănătoasă,somnul preîntâmplină căderea părului.

Îţi poţi aranja părul după cum doreşti,dar ar fi ideal să eviţi prinderea lui în coadă de cal sau prea strâns,pentru că rădăcinile firelor de păr sunt slăbite ca urmare a creşterii nivelului de hormon estrogen. Căderea părului este o problemă des întâlnită la femeile însărcinate din această cauză. De aceea,ar fi bine să foloseşti cât mai puţine produse de styling şi să nu-ţi vopseşti părul.

Masajul te ajută să te simţi mai bine

Un alt secret al frumuseţii în perioada sarcinii este masajul. El nu numai că-ţi reduce durerile de spate,ci te şi relaxează. Cu cât eşti mai relaxată,eliberată de stres,cu atât vei arăta mai bine.

Aşa îţi îngrijeşti pielea!

Tot prin masaj poţi aplica,dimineaţa şi seara după duş,o cremă hidratantă pe abdomen,fese,coapse,braţe. În timpul sarcinii,capacitatea de adaptabilitate a pielii e depăşită şi devine mai uscată,iar o cremă hidratantă de ajută în acest sens.Recente

serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg