Cum să-ţi revii după o noapte pierdută

1 48079 original jpg jpeg

Vrei ca, după o noapte nedormită, să arăţi bine, să ai tenul strălucitor şi să nu se vadă nicio urmă de oboseală? Iată ce ai de făcut!

Ai tenul mat şi obosit? Cearcăne? Pentru a îndepărta urmele oboselii şi pentru a putea începe ziua în forţă aplică trucurile vedetelor:machiaj,soluţii hidratante pentru corp,alimentaţie sănătoasă,ceaiuri... totul pentru frumuseţea ta!

Consumă legume şi în felul acesta nu vei mai reţine apa în ţesuturi. La micul dejun,cereale,produse lactate cu probiotice şi peşte sau carne albă. La prânz şi cină,carne albă sau peşte cu legume. Fructele sunt „la liber”,consumă-le fără restricţii. Orezul integral,lintea,tofu sunt recomandate.De evitat:alcoolul,tutunul,produsele de patiserie,băuturile carbogazoase şi cafeaua. De asemenea,evită să mănânci sărat.

Începe ziua cu un mic-dejun alcătuit din fructe mixate cu câteva migdale sau nuci şi bea mult ceai sau apă. Un pahar de apă caldă cu miere şi lămâie face minuni:detoxifică organismul!

După o petrecere şi o noapte pierdută trebuie neapărat să tragi un pui de somn după-amiaza. Nu este un mit,chiar are efect revigorant. Înainte de a te culca,aplică pe ochi comprese reci cu apă minerală sau ceai. Dacă ai consumat alcool,ia o aspirină şi o pastilă de vitamina C înainte de culcare.

Oricât de obosită ai fi,nu te culca nedemachiată. După somnul de frumuseţe urmează răsfăţul:spală-ţi părul pentru a îndepărta mirosul de fum. Fă un gomaj pe tot corpul,aplică o cremă hidratantă şi alege un machiaj discret. Doar un fard anti-cearcăn,puţin fond de ten şi un strop de rimel.