Cum să-ţi revii după o noapte pierdută

1 48079 original jpg jpeg

Vrei ca, după o noapte nedormită, să arăţi bine, să ai tenul strălucitor şi să nu se vadă nicio urmă de oboseală? Iată ce ai de făcut!

Ai tenul mat şi obosit? Cearcăne? Pentru a îndepărta urmele oboselii şi pentru a putea începe ziua în forţă aplică trucurile vedetelor:machiaj,soluţii hidratante pentru corp,alimentaţie sănătoasă,ceaiuri... totul pentru frumuseţea ta!

Consumă legume şi în felul acesta nu vei mai reţine apa în ţesuturi. La micul dejun,cereale,produse lactate cu probiotice şi peşte sau carne albă. La prânz şi cină,carne albă sau peşte cu legume. Fructele sunt „la liber”,consumă-le fără restricţii. Orezul integral,lintea,tofu sunt recomandate.De evitat:alcoolul,tutunul,produsele de patiserie,băuturile carbogazoase şi cafeaua. De asemenea,evită să mănânci sărat.

Începe ziua cu un mic-dejun alcătuit din fructe mixate cu câteva migdale sau nuci şi bea mult ceai sau apă. Un pahar de apă caldă cu miere şi lămâie face minuni:detoxifică organismul!

După o petrecere şi o noapte pierdută trebuie neapărat să tragi un pui de somn după-amiaza. Nu este un mit,chiar are efect revigorant. Înainte de a te culca,aplică pe ochi comprese reci cu apă minerală sau ceai. Dacă ai consumat alcool,ia o aspirină şi o pastilă de vitamina C înainte de culcare.

Oricât de obosită ai fi,nu te culca nedemachiată. După somnul de frumuseţe urmează răsfăţul:spală-ţi părul pentru a îndepărta mirosul de fum. Fă un gomaj pe tot corpul,aplică o cremă hidratantă şi alege un machiaj discret. Doar un fard anti-cearcăn,puţin fond de ten şi un strop de rimel.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg