Cum să-ţi vopseşti părul cu henna

1 74657 original jpg jpeg

Henna este un produs complet natural, care va colora nu numai părul, dar îi va restabili puterea, evitând în acelaşi timp efectele nocive ale coloranţilor artificiali care se găsesc în vopselele din comerţ. Colorantul Henna este preparat din frunze, care sunt uscate şi făcute pulbere.

Beneficiile hennei pentru păr

-henna este un produs de origine vegetală,fără aditivi;-oferă părului o culoare naturală şi strălucitoare;-părul devine mai puternic;-culoarea durează aproximativ trei luni şi va dispărea treptat,ceea ce face decolorarea mai puţin vizibilă;-acoperă firele albe de păr;-lasă o culoare roşiatică,dar poate fi combinată cu alte plante pentru a crea o varietate de culori;-henna de tip neutru nu conţine nicio culoare şi este folosită ca o mască de păr.Folosind henna,eviţi efectele nocive ale coloranţilor din comerţ care conţin peroxid şi amoniac,două substanţe chimice care distrug părul.

Pentru vopseaua pe bază de henna,ai nevoie de:

-henna pură sub formă de pulbere

-sucul de la o lămâie

Iată care sunt paşii:

Amestecă henna pulbere cu sucul de la o lămâie până se formează o pastă. Sucul de lămâie ajută vopseaua să se prindă mai bine. Pasta obţinută se ţine într-un castron de plastic acoperit cel puţin 8 ore. Poţi să pregăteşti vopseaua cu o noapte înainte de a o aplica pe păr.

Spălă părul bine,fără a utiliza balsam şi usucă-l cu un prosop. Împărte părul în secţiuni şi înceape aplicarea pastei de la rădăcini,până la vârfuri. După ce ai aplicat pe tot părul,înfăşoară-l într-o folie de plastic şi acoperă-l cu un prosop.

Lasă-l să stea o oră sau cât scrie pe pachet,apoi spală părul pentru a îndepărta culoarea de pe piele. Pentru a evita pătarea pielii cu vopsea,aplică pe frunte un strat subţire de vaselină.

Nu uita că trebuie să porţi mănuşi,deoarece henna este folosită şi pentru vopsirea pielii şi se îndepărtează mai greu.În cele din urmă,să fii foarte atentă cu hainele în timp ce aplici henna,deoarece petele nu se scot uşor.

Praful de henna poate fi găsit în magazinele de plante medicinale,în magazinele cu produse naturale sau poate fi achiziţionat online.

Credit foto:www.steptohealth.com.Recente

Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg