Cum se menține în formă Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Metoda îl ajută și să fie creativ!

Chris Martin, solistul și liderul trupei Coldplay, a spus ce metodă îl ajută să se mențină în formă la vârsta de 46 de ani. 

image

De când s-a lansat trupa britanică Coldplay, în anul 1999, solistul Chris Martin se află într-o formă fizică de excepție! Nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, iar pe scenă este plin de energie. Putem spune că norocul a fost de partea lui, însă fostul soț al lui Gwyneth Paltrow apelează la o strategie care îl ajută să se mențină în formă. 

Citește și: Dieta metabolică te slăbește 20 kg în 13 zile. Meniul pe zile e aici

Cum își menține greutatea Chris Martin? 

Chris Martin a dezvăluit în podcastul „Conan O'Brien Needs A Friend‟ că și-a schimbat dieta după ce muzicianul și compozitorul Bruce Springsteen l-a inspirat. Mai exact, solistul trupei Coldplay respectă principiile postului intermitent și nu mănâncă după ora 16:00: „De fapt, nu mai iau cina. Mă opresc să mai mănânc la ora 16 (P.M.), iar asta am învățat când am luat prânzul cu Bruce Springsten‟, a spus artistul. 

De altfel, până la discuția cu Bruce Springsten, Chris Martin era deja în temă cu principiile postului intermitent. Potrivit publicației „Daily Mail‟, în anul 2016, artistul adoptase metoda 6:1, care presupune să nu consume alimente o zi pe săptămână. La acea vreme, el susținea că această strategie îl ajută să devină creativ și să cânte mai bine, deși mărturisea că, uneori, după ce ține o zi întreagă post, consumă și dulciuri. „Creativitatea este un beneficiu. Am început să țin pentru că am fost cândva bolnav. Am descoperit că pot să cânt mai bine și să mă bucur mai mult de mâncare, așa cum nu o făceam înainte‟, spunea artistul. 

Ce este postul intermitent 

Postul intermitent este o metodă care stimulează pierderea în greutate și diferă de alte diete prin faptul că nu există alimente restricționate sau eliminate. În timpul dietei, poți să mănânci orice și cât își dorești, cu condiția ca acest lucru să se întâmple într-un anumit interval de timp.

Citește și: Avantajele neștiute ale postului intermitent. Această metodă nu este doar despre slăbit! 

Există mai multe abordări ale postului intermitent - unii îl recomandă pentru câteva ore, alții aleg să se restricționeze timp de câteva zile. Potrivit publicației „People‟, postul intermitent nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg