Cum şi-a riscat libertatea Sondra Theodore, fost iepuraş Playboy, pentru Hugh Hefner, „Tăticul Playboy‟

1 playboy jpg jpeg

După trecerea în nefiinţă a lui Hugh Hefner, cunoscut drept „Tăticul Playboy‟, mai multe foste iubite de-ale sale i-au adus acuze. Unele dintre ele spun că au fost obligate să întreţină relaţii sexuale cu el, altele că potenţa lui ar fi fost, de fapt, o legendă, iar altele că erau obligate să stea departe de reţelele sociale. La începutul acestui an, încă o fostă iubită a ieşit în faţă cu noi acuze.

Pe vremea când trăia Hugh Hefner, orice femeie frumoasă îşi dorea să apară la braţul lui. „Tăticul Playboy‟ era cunoscut pentru petrecerile excentrice cu şampanii scumpe şi băuturi fine, pentru luxul în care trăia şi pentru obiceiurile lui demne de un milionar. După ce s-a stins din viaţă, în 2017, „iepuraşii‟ Playboy, fetele sale favorite, au apărut în presă mărturisind că viaţa alături de el nu era atât de „roz‟ pe cât părea. Unele dintre ele au suferit depresii, deorece Hugh le impusese un program strict cu reguli, pe măsura.

Citeşte şi: „Fără ruj roşu, reţele sociale şi culcat după ora 21. Ce reguli trebuiau să respecte iubitele lui Hugh Hefner‟

De această dată, cea care iese în faţă este Sondra Theodore, iepuraşul care s-a întâlnit cu Hefner din anul 1976, până în 1981. Ea a vorbit în cadrul emisiunii „Secretele lui Playboy‟ despre afinitatea milionarului pentru cocaină. Ce a declarat ea?

Blonda care făcea furori în anii ’70 a mărturisit că i-a fost ruşine să povestească prin ce trecea: „Mi-a fost prea ruşine, din multe motive. Eu eram ca un catâr de droguri pentru Hef.‟, a spus Sondra, acum în vârstă de 65 de ani.

Citeşte şi: „Detalii din culisele „The Girl Next Door‟. La ce nedreptăţi a fost supusă Holly Madison, preferata fondatorului Playboy

Fostul iepuraş a susţinut că Henfer a trimis-o de nenumărate ori în „călătorii‟ pentru a-i procura cocaina. Ea crede că Hefner ar fi avut grijă de ea, începând cu vârsta de 19 ani, pentru a-l ajuta cu aceste „servicii‟. „Nu am fost nimic pentru el. A fost ca şi cum m-ai trimite acum după un litru de lapte. Dacă aş fi fost prinsă, viaţa mea s-ar fi terminat. Şi crezi că el ar fi spus: Oh, e vina mea? Nu, aş fi fost eu, ar fi fost problema mea‟, a continuat modelul.

De asemenea, fostul iepuraş crede că dacă Hefner ar fi trăit, cu siguranţă, nu i-ar fi plăcut această perioadă: „Dacă Hef era acum în viaţă, el ar fi fost în închisoare. Şi oriunde ar fi el (şi nu cred că este într-un loc bun), ştiu că ştie că eu am spus adevărul şi nu este deloc mulţumit de asta‟, a conchis ea. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg