Cum te machiezi dacă ai faţa pătrată

1 69678 original jpg jpeg

Iată câteva sfaturi pentru machiajul acestei tipologii de faţă. Deşi poate că tu o găseşti neobişnuită, află că există modalitaţi prin care poţi evidenţia trăsăturile frumoase. Iată cum te poţi machia dacă ai faţa pătrăţoasă.

Dacă liniile feţei tale creează unghiuri drepte,trebuie să te machiezi astfel încât faţa să pară şlefuită,concentrându-te pe a muta atenţia departe de aceste zone.

Cum faci asta? 

Foloseşte un produs autobronzant sau un fond de ten (mai închis la culoare decât tonul pielii) de-a lungul liniei maxilarului. Pe mijlocul bărbiei foloseşte o pudră strălucitoare sau un fard cu tente de alb/roz,dar şi pe vârful nasului şi pe porţiunea frontală a frunţii.

Este mult mai indicat să-ţi pui în evidenţă buzele decât ochii. Foloseşte un luciu de buze sau o culoare îndrăzneaţă  de ruj,astfel încât atenţia să se concentreze pe buze şi nu pe linia maxilarului.

Nu-ţi încărca prea tare ploapele şi optează pentru un machiaj smokey-eyes pal,în nuanţe mai deschise,chiar dacă te pregăteşti pentru o ieşire în oraş,seara.

Foloseşte un blush nu foarte închis la culoare şi aplică-l doar pe o zonă limitată.

Mai aplică şi un al doilea strat de fard de obraz,într-o nuanţă mult mai delicată,un roz pal sau un portocaliu deschis, care să atragă atenţia în zona pomeţilor şi pe liniile ascuţite ale feţei.Recente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg